En seng fyldt med konfetti

0

Er du frisk på at få noget sengetøj, der ikke blot er kedeligt hvidt og ensfarvet? Hos Casa Decor kan du finde et stort udvalg af smukt og farverigt sengetøj fra mærket Esprit.

Selvfølgelig skal der ikke være rigtig konfetti i sengen. Men derfor kan man godt have noget, der ligner konfetti på sit sengetøj, sådan at sengen lyser op i soveværelset og giver dig lyst til at springe under dynen.

For der er jo ærligt talt ikke noget mere humørspredende end konfetti. Esprit har lavet mange forskellige typer sengetøj med forskellige motiver, farver og former. Modellerne er mange, og uanset hvilket sæt, der falder i øjnene, så følger Esprits kollektioner moden, så de passer ind i det moderne hjem. Der er både de lidt mere enkle grå farver og motiver, og så er der de motiver og farvekombinationer, der springer rammerne. Sengetøjet passer til dobbeltdyner og fås både i målene 140×200 og 140×220, så der også er til de langbenede.

Bløde materialer, der holder

Sengetøjet fra Esprit består af 100 procent bomuldssatin, så det er blødt og giver en god komfort. Herudover har det en god slidstyrke, så det kan bruges i mange år frem. Alle sæt er klasse 1 Oeko-tex-certificeret, hvilket betyder, at de er testet for indhold af ftalater og andre skadelige stoffer. Hos Casa Decor kan du også finde et stort udvalg af dyner, der passer til Esprit sengetøj.

 

Share.

Comments are closed.