Sæt personligt præg på din boligindretning

0

Er du på vej til at rykke fra din gamle lejlighed til nyt hus, eller står du midt i en stor ombygning og renovering af dit nuværende hjem? Det kan også være, at du bare føler, at din eksisterende boligindretning er lidt for kedelig, almindelig og ligesom alle andre danske ”standard-hjem” rundt om i hjemmet, og derfor trænger til at give hytten en vaskeægte overhaling rent æstetisk og indretningsmæssigt? Uanset hvilken situation, du måtte stå i, kalder det på køb af nyt møblement og interiør, som ikke bare er praktisk, funktionelt og smukt, men i den grad også personligt.

 

Men hvordan skaber du en personlig indretningsstil i din bolig, som afspejler dig som person? Læs med i dette korte indlæg, hvor vi giver dig et par gode tips og tricks til at få skabt den ultimativt personlige boligindretning.

 

God læselyst!

 

Brug brugskunst som personligt ”fingeraftryk”

Vi starter med et af de letteste og mest oplagte måder, hvorpå du kan sætte personligt præg på din boligindretning. Det handler kort sagt om at udnytte brugskunst aktivt som dit personlige ”fingeraftryk”. Brugskunst er en ekstremt bred kategori, der giver dig super mange muligheder for at sætte dit fingeraftryk. Det kan både være i form af flotte malerier, forskellige pyntegenstande og ophæng, pyntepuder og tæpper og meget mere. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser, og det gælder ultimativt om at skabe en unik stil, der kendetegner netop dig.

 

Et godt tip er at tjekke Moster’s Skur ud, hvor du online kan du finde alt inden for brugskunst – også de populære nips fra Maileg.

 

Hjemmegjort og velgjort – og personligt

En anden oplagt metode til personlig indretning er ”gør det selv”-metoden. Det vil sige at lave din egen brugskunst, dine egne møbelkonstruktioner eller anden form for hjemmelavet interiør og pynt til hjemmet, som kan tilskrive indretningen et personligt touch. Her har du ultimativt frie rammer og kan skræddersy løsninger nøjagtig efter din smag, dine behov og ikke mindst din indretningsstil. Så hvis du har en lille, kreativ ”gør det selv”-håndværker i maven, er det hjemmegjorte håndværk vejen frem i forhold til at skabe en personlig boligindretning.

 

Gør din boligindretning til en farverig fornøjelse

Hvem elsker ikke at sætte farver på hverdagen – og boligen? Du kan bruge farvevalget og -sammensætningen strategisk og målrettet i din boligindretning til at skabe et personligt og unikt udtryk, som adskiller sig fra de mere traditionelle indretningsstile med gennemført hvid, grå, sort eller lignende neutrale farvenuancer. Ved at tænke i anderledes og mere sprælske farvekombinationer kan du nemt og hurtigt få sat dit unikke præg på indretningen – eksempelvis ved at køre forskellige farver i forskellige rum.

 

Med ovenstående tips er der ikke lang vej til den 100% personlige boligindretning.

 

God fornøjelse!

 

Share.

Comments are closed.