Sådan skaber du det perfekte kontor

0

Du elsker boligindretning og går meget op i hvordan dit hus ser ud. Du har bare en kæphest. Kontoret. Du synes, at kontoret er en kompliceret del af huset at indrette, da det skal indeholde en helt masse praktiske ting. Du synes hverken at boghylderne, kontorstolene eller printeren er specielt kønne, men de skal jo være der.

Tre tips til indretning af kontoren

Som tidligere nævnt, så er der bare nogle ting, som skal være der uanset hvor lidt de passer ind i dine indretningspræferencer. Der er dog mulighed for at få dem til at være der på en pæn måde:

  1. Materialet på bogreolerne.
    Et godt råd til indretningen af dit kontor er at tænke over hvilket materiale du køber dine ting i. Hvis du eksempelvis gør rigtig meget i træ, ville det være en god ide at købe bogreolen eller skufferne i træ så det passer ind i resten af huset.
  2. Udskift den klassiske kontorstol ud med noget du synes er pænt.
    Hvis du synes, at den klassiske kontorstol er grim, kan du eventuelt gå ned på komforten og op i designet ved at placere nogle stole som du synes er fede og passer ind med temaet i resten af huset.
  3. Skjul printeren.
    Selvom, at en printer ikke udadtil er printerpatroner og papir i et stort virvar, men blot et apparat som ligeså godt, på afstand, kunne ligne en stationær computer, så kan det stadig passe dårligt ind i din måde at indrette på. Derfor kunne du med fordel gemme din printer ind i et skab, som udadtil pynter noget mere i dine øjne.

Gør kontoret til en del af huset

Så hvis du synes, at dit kontor er grimt og passer dårligt ind i det ellers helt perfekte hus med indretning på højt niveau, så kan du gøre brug af nogle af ovenstående tips.

Share.

Comments are closed.