Sådan renoverer du dit badeværelse

0

Når det kommer til badeværelsesrenovering, kan det være fristende at lade din entusiasme løbe væk med dig og gå direkte ind i din nærmeste badeværelsesforhandler eller gå online og begynde at bestille din nye sanitærartikler, fliser, gulve og belysning. Men før du gør det, er det værd at overveje nogle detaljer.

Valg af et nyt layout, når du renoverer et badeværelse

For det første er det klogt at præcisere layoutet. Plot placering af det væsentlige og markér VVS, vinduer, døre og sanitetsartikler. Du kan se uklare pletter, der ikke fungerer, som du kan miste, og de bits, du vil eller skal beholde. Når du har fået udformet dit nuværende badeværelsesdesign, kan du begynde at lege med layoutet. På dette tidspunkt stille dig nogle spørgsmål som: hvem bruger badeværelset mest; har du plads til et separat brusebad; ville dobbeltvaske være en gave? Hvis du vil renovere for at skabe et bedre fungerende familierum, kan det være et praktisk træk at tilføje et større bad eller mere opbevaring. På samme måde kan du spørge dig selv, om du kan flytte sanitetsartikler rundt for at skabe et bedre layout, der fungerer for hele familien.

Bestem, om du ombygger eller opdaterer dit badeværelse

Ombygning af et badeværelse betyder ofte, at du overvejer at flytte ting rundt eller skabe et større rum. For eksempel at samle et separat toilet og badeværelse. Ombygning betyder også mere arbejde. Blikkenslagere skal flytte for at imødekomme det nye layout, så tænk over, hvilken indflydelse dette vil have på designet og dit budget. Din layoutplan kommer godt med her. Vær særlig opmærksom på rørsystemet og jordstablen. Det er vigtigt at bestemme, hvor det hele er, og hvor det hele går, så du kan være sikker på, at dit nye layout fungerer. For eksempel kan det være dyrt at flytte en jordstabel, så det kan ofte betale sig at forlade toilet, hvor det er.

Share.

Comments are closed.