Sådan pynter du hjemmet op til en vaskeægte fødselsdagsfest

0

Når man har fødselsdag, skal det fejres! En fødselsdagsfest giver dig muligheden for at samle alle dine kære til fejring, fest og godt selskab. Det er din dag, din fest, din fødselsdag. Fylder du år inden længe, og er en fødselsdagsfest i eget hjem på tegnebrættet? I denne artikel får du nogle bud på, hvordan du pynter dit hjem op, så det er klar til ’hip, hip hurra’ for en fødselsdagsfest!

Masser af flag

Hvad er mere fødselsdagsagtigt end vores fine, rød-hvide Dannebrog? For at skabe et vaskeægte fødselsdagstema, er det en god idé at købe flag i massevis. For eksempel vil et bordflag gøre borddækningen ekstra fin. Du kan også købe små flag, som du kan drysse ud over sofabordet, langs vindueskarmene, på gavebordet – eller købe vifteflag, som du både kan klistre på vægge med tape, sætte i potteplanten m.m. Hvis du synes, at et bordflag er for dyr en investering til en fest, kan det være et oplagt fødselsdagsønske, da du vil kunne hive flaget frem igen år efter år.

Balloner og guirlander

At pynte op til fest med farverige balloner og guirlander, plejer som regel at være noget af et hit. Balloner og guirlander signalerer fest, farver og en god aften. Du kan få begge ting i alverdens farver og former. De kan nemt skaffes både online, i supermarkeder og i festtema-butikker.

Paptallerkner og krus

Til en fødselsdagsfest kan det være en god idé at købe både paptallerkner og papkrus. Der er flere fordele ved det: Du slipper for alt for meget opvask, det er nemt at rydde op og de kan supplere den fine pynt. Både paptallerkner og papkrus kan nemlig fås med flag på, i forskellige farver, former etc. Et fødselsdagsbord pyntet op med både flagfyldte paptallerkner, krus og bordflag vil i den grad byde op til fødselsdagsfejring.

Hip hip hurra!

Share.

Leave A Reply