Sådan kommer du af med fugt- og vandskader i dit hjem

0

Har du fugt- og/eller vandskader i dit hjem? Først og fremmest er det vigtigt at vide, at du bør få gjort noget ved problemet hurtigst muligt. Sådanne skader kan nemlig udvikle sig til slemmere skader såsom skimmelsvamp og forrådnelse, hvilket er sundhedsskadeligt og dårligt for både møbler og hus. Men hvad kan du så egentlig stille op?

Hvordan opstår problemet?

Nogle gange er det lettere at få forstå problemet, hvis du ved, hvordan det er opstået. Fugtskader kan opstå, hvis ikke der bliver luftet godt nok ud. Her er specielt køkken og bad særlig udsat, da det er to rum med meget fugt. Begge steder er det vigtigt jævnligt at lufte ud, så fugten ikke sætter sig og danner svamp. Vandskader kan f.eks. komme på grund af voldsomt skybrud, der oversvømmer kælderen eksempelvis. Vandskader – Læs mere.

Kom af med skaderne

Hvis skaderne ikke har nået at udvikle sig synderligt slemme, kan du nøjes med at leje en affugter selv. Hvis ikke du mener, at det er nok med en affugter, så tag kontakt til din lokale skadeservice, som kan hjælpe dig. De kan klare skader fuldkommen og hjælpe dig fra start til slut, så du er sikker på, at der kommer en ende på problemet. De har mange års erfaring, og de ved præcis, hvad der skal til.

Det skal du gøre i fremtiden

Når du først har fået problemet med fugtskader ordnet, så vil du formodentlig helst gerne undgå, at det skal ske igen. Derfor er der nogle forskellige ting, som du kan huske på, for at undgå fugtskader i fremtiden. Først og fremmest er det vigtigt, at du får luftet en hel masse ud. Tjek desuden op på, at både isolering, mure og tag er tæt. Hvis bare én af disse ting er utætte, så kan det forsage fugtskader.

Share.

Leave A Reply