Sådan kan små ændringer gøre en stor forskel

0

Et emne, der er meget omtalt over det hele lige nu, er vores kære klima. Vi bruger rigtig meget plastik, der ikke kan nedbrydes og dermed heller ikke genanvendes. Utrolig mange mennesker lever bare inde i deres egen lille boble, hvor de ikke tager en aktiv del i at hjælpe vores kære planet, der lige nu lever et hårdt liv. Vi mennesker er hårde ved den, men ikke ret mange mennesker forsøger at gøre noget ved det. Det virker alt for uoverskueligt og unødvendigt at være en del af.

Det er ikke kun din nabo, der kan gøre en forskel

Desværre tænker rigtig mange mennesker, at det ikke ser så kritisk ud endnu med vores klima, at vi sådan for alvor behøver at gøre noget ved det. Og selvsamme mennesker tænker også, at hvis naboen alligevel gør noget ved det, så er det længe fint. Men dette er en helt forkert tankegang at have, for vi er faktisk lige nu i den situation, hvor vi alle sammen bliver nødt til at blive en aktiv del i processen om at redde vores planet. Det er altså ikke kun din nabo, for måske tænker de jo også sådan.

”Mange bække små, gør stor å”

De fleste mennesker går dog med den tro, at man skal begynde at omlægge sin livsstil fuldstændig for at gøre noget godt for miljøet. Men dette passer ikke. Små ting kan nemlig også gøre en stor forskel. Så hvis man fx tager de bæredygtige produkter i stedet for de almindelige produkter, man ville have taget, så er man allerede godt på vej. For gør alle dette og tænker i disse baner, så kan vi tilsammen gøre en enormt stor forskel for vores klima. Så er det altså de mindste ting, der i sidste ende kan komme til at gøre en stor forskel for vores fremtid.

Share.

Comments are closed.