Sådan kan du spare med energiruder

0

Når man forsøger at spare penge, så er der rigtigt mange forskellige steder, hvor man kan gribe fat. Det kan være i det daglige forbrug, hvor man måske spiser knapt så meget udefra eller vælger at gå i genbrugsbutik i stedet for at købe nyt tøj. Uanset hvordan man griber det an, så er det dog altid mest holdbart, hvis man kan lave en investering, hvor man kan tjene på det passivt, så det ikke har nogen indflydelse på ens livskvalitet i dagligdagen. Med andre ord, så skal man finde noget der kan skovle penge ind af sig selv, så man ikke skal ofre noget på det.

Lidt om opbygningen

En af de helt oplagte kandidater til dette er energiruder. Energiruder er specielle, fordi de adskiller sig fra termoruder på ét specielt område. Termoruderne er som regel to ruder med isolerende gas mellem sig og kan derfor isolere hjemmet. Energiruden er speciel, fordi den har et meget tyndt lag af metal på den inderste rude og derfor kan reflektere varmen tilbage i hjemmet, når først solens stråler er trængt igennem ruden. Det betyder altså, at man får en markant bedre isoleringsevne, hvilket vil føre til en lavere energiregning.

Når du skal have udskiftet

Energiruder tjener sig selv hjem i løbet af 2-3 år og vil herefter bare give flere penge på lommen. Det er derfor vigtigt, at man finder en montør, der kan klare udskiftningen, så man kan have ruderne i meget lang tid. Hvis dette ikke gøres korrekt, kan ruden ”punktere”, og så skal den skiftes. Vil du vide mere om nye energiruder? Så følg linket til en fagperson der kan klare alle behov omkring Gentofte, Hellerup, Lyngby og Værløse. Jo før du får udskiftet dine ruder, jo før kan din elregning falde og din bolig stige i værdi – så er det bare om at komme i gang.

Share.

Comments are closed.