Sådan gør du din husfacade flottere

0

Du går garanteret op i indretningen i dit hjem og kan lide, at det ser flot og indbydende ud. Men tænker du nogensinde over at gøre noget ud af facaden på dit hus? Den virker måske lidt ligegyldigt at bruge tid på, men det er det første, folk ser, når de ankommer til dit hus og derfor vil det give et rigtig godt førstehåndsindtryk, hvis din husfacade også ser flot og gennemført ud som din indretning indenfor.

Rensning af alle overflader

En rigtig god start at rengøre alle overflader, så de nærmest kommer til at se ud som nye. Hvis ikke du nogensinde rigtig har gjort noget ud af facaden på dit hus, vil det garanteret pynte rigtig flot med en algebehandling af både fliser, tag og murer. Du vil blive overrasket over, hvor meget sådan en behandling kan gøre for alle overfladerne.

Det kan du forbedre

Men når så husets facade er ren og flot, hvad kan du så gøre? Hvis ikke dit hus er blevet malet i mange år, kan det være, at det ville have rigtig godt af en opfriskning. Efter sådan en algebehandling og en klat maling på murerne, vil dit hus virkelig se langt nyere ud. Udover det kan du udskifte din tagrender, hvis de er slidte og trænger til det. Du kan få flotte tagrender i zink her.

Hvis det skal være ekstra godt

Hvis du gerne vil gøre det ekstra godt og sætte prikken over i’et, kan du tage ud og lede efter nogle fine, store krukker, hvori du kan plante nogle flotte blomster. De kan pynte fint ved din hoveddør eller i din indkørsel. Hvis det skal være lidt mere hyggeligt, kan du også finde nogle lanterner, som du kan sætte på dit dørtrin med lys i. Ellers kan du pynte et træ eller plante med en lyskæde.

Share.

Comments are closed.