Sådan giver du boligen en bedre aroma og levemiljø

0

På din arbejdsplads arbejder du sikkert bedst, hvis der er et optimalt arbejdsmiljø, hvor du føler dig godt tilpas. Det samme gælder for hjemmet; her lever du også bedst, hvis levemiljøet er optimalt. Hvis miljøet derhjemme konstant giver dig hovedpine, eller der konstant er en trykkende fornemmelse i luften, kan det hurtigt blive irriterende at gå rundt derhjemme, hvilket det aldrig bør være. Det kan også være du har oplevet disse følelser uden at overveje, at det kunne være pga. miljøet, indeklimaet el.lign. i boligen. Der er en del måder, hvorpå du kan optimere dit hjem, således det igen bliver det perfekte miljø til at leve dit liv.

Her kan du forbedre aromaen og levemiljøet

Din bolig har nok ikke præcist samme problemer som mange andre, men disse områder er ofte skyld i dårligt levemiljø:

  • Bruger du, eller en anden i boligen, en forkert deodorant eller parfume? Folk har faktisk meget individuelle oplevelser af, hvilke dufte de finder dejlige, og hvilke de finder direkte frastødende. Mange har nok prøvet at dufte til en deodorant eller parfume, som nærmest gav dem hovedpine. Hos Keyblubco.com kan du frit vælge de parfumedufte, du finder dejligst og mest opfriskende.

  • Husk at luft ud! Især om vinteren glemmer mange, at det stadig er en god idé at lufte ud. Ellers forbliver meget af luften indelukket, og du fjerner muligheden for ny, frisk lufts indtræden. Frisk luft er en af de bedste kurer på mild hovedpine.

  • Pynt din bolig med planter og blomster. Dermed bliver boligen konstant givet dejlige og naturlige dufte, hvilket giver en fantastisk aroma.

  • Du bør holde en mild temperatur i boligen – ikke så kold, at du fryser, men heller ikke helt oppe i midt 20’erne. Hvis boligen er for varm, kan der hurtigt opstå en trykkende fornemmelse i luften, hvilket giver hovedpine.

Share.

Comments are closed.