Sådan finder du den rigtige telefon til et ældre familiemedlem

0

Har du en mor, far eller en bedsteforælder, som du gerne vil hjælpe med at finde en ny telefon? Så er du landet det rette sted.

I vores digitale tidsalder kan det være en jungle for ældre mennesker at finde en ny telefon. De moderne SmartPhones er ikke altid det mest passende valg til et ældre menneske. Heldigvis findes der gode fastnet- og mobiltelefoner til ældre som er nemme at anvende. Herunder får du en guide til, hvordan du hjælper et ældre familiemedlem til at finde den rigtige telefon.

Mobil- eller fastnettelefon?

Er dit familiemedlem vant til en fastnettelefon? Frygt ej! Du kan stadig finde gode fastnettelefoner, som er særligt velegnede til ældre. Doro laver nemlig fastnettelefoner til ældre, som er lette at betjene. Find en specialdesignet telefon fra Doro som passer til jeres behov.

En mobiltelefon kan også være en god løsning til et ældre menneske. Det giver mulighed for, at din mor, bedstefar eller lign. kan tage telefonen med på tur. Især pårørende kan føle en tryghed ved at vide, at deres kære har mulighed for at ringe efter hjælp eller et andet familiemedlem, hvis nødvendigt, uanset hvor hun/han befinder sig.

Vælg et anvendeligt design

Uanset om I vælger en fastnettelefon eller en mobiltelefon, er det ideelt at vælge en telefon som har et let anvendeligt design. Telefonerne fra Doro har et design som passer perfekt til ældre mennesker. Den høje ringetone, gør det let at høre telefonen. Selv høresvage personer har gavn af telefonen. De store taster gør det nemt at ringe til venner og familie. Samtidig har telefonen et tydeligt display, som gør det let at læse nummeret som ringer. En telefon fra Doro er derfor ideel til ældre, da det funktionelle design gør, at telefonen kan anvendes af personer i alle aldre.

Share.

Comments are closed.