Sådan finder du de rette lamper til dit hjem

0

Er du på udkig efter nye lamper til dit hjem? Eller er du nybygger og skal indrette husets rum? Uanset hvad kræver en velfungerende bolig god belysning. Men hvilke lamper er egentlig gode at have i boligens forskellige rum? Herunder får du en guide til, hvordan du finder de rette lamper til:

  • Køkkenet
  • Stuen
  • Soveværelset

God belysning i køkkenet

I køkkenet er det vigtig med god belysning. Der skal være godt lys, når du står i køkkenet og bager eller laver mad. I køkkenet er spots i loftet en ideel løsning. De giver nemlig et bredt og alsidigt lys til hele rummet.

Er du i tvivl om, hvilke spots du skal vælge til dit køkken? Kontakt Midtjysk El Center i Ikast. De kan hjælpe dig med at finde de spots, som vil give dig lyset der passer til dit behov. Hos Midtjysk El Center finder du også din lokale elektriker i Ikast, som gerne hjælper dig med opsætningen af spots i køkkenet.

Hyggelig stemning med den rette lampe i stuen

I stuen vil de fleste gerne have en afdæmpet og hyggelig belysning som skaber den rette stemning i rummet. Denne stemning kan du nemt opnå, med flotte pendler og loftslamper som passer til din indretningsstil. Kombiner evt. loftslamperne med en flot gulvlampe som giver mere lokalt lys, hvis du f.eks. skal sidde i stuens hjørne og læse.

Afdæmpet lys til soveværelset

I soveværelset er det ideelt at vælge en afdæmpet belysning som giver en behaglige og rolig stemning til rummet. Få evt. din lokale elektriker til at installere en lysdæmper, så du selv kan styre lysets styrke. I soveværelset er loftslamper ideelle. De fås i mange forskellige varianter og faconer. Har du brug for en natlampe til natbordet? Kombiner loftslyset med hyggelige bordlamper som du kan placere på dine natborde.

Share.

Comments are closed.