Sådan etablerer du din helt egen hjemmebar i din bolig

0

Det er blevet yderst populært at bringe barstemningen hjem ved at etablere en hjemmebar. Har du også drømt om at lave din helt egen hjemmebar, men ved du ikke, hvordan du skal få baren stablet på benene? Så kan du læse med videre og få et par gode råd til at komme i gang.

Find det rette rum til baren

Du kan etablere din hjemmebar hvor som helst i din bolig, hvor der er plads. Oftest vælger folk dog at etablere baren et sted, som ligger afsides fra boligens værelser, således at familien kan trække sig – især i tilfælde af at du har børn, som der skal tages hensyn til. Har du eksempelvis en kælder eller en garage til rådighed, er det gode steder til en bar.

Få styr på belysningen og skab den helt rette barstemning

Noget du endelig ikke må glemme, det er belysningen. For at komme i mål med din hjemmebar og skabe den helt rette barstemning, så er det nemlig nødvendigt, at du får styr på belysningen – og det er uden tvivl værd at bruge tid på. Du kan eksempelvis bruge diskokugler, LED strips, spotlys eller lignende stemningsskabende belysning til din hjemmebar. Du vil hurtigt opdage, at sådanne former for belysning skaber en helt anden stemning.

Sæt prikken over i’et på din hjemmebar

Nu er der kun et par småting tilbage, førend du kan byde gæster velkommen hos din helt egen hjemmebar. Du kan blandt andet printe drinkskort, samle diverse drikkevarer i nogle kasser, stille glas frem, hænge festlige billeder eller festligt pynt op, opsætte nogle gode højtalere med videre. Alt sammen noget som er med til at bringe din hjemmebar til helt nye højder.

Nu er der ikke andet tilbage end at sige rigtig god fornøjelse med din hjemmebar – det skal nok blive en stor succes!

Share.

Leave A Reply