Sådan undgår du indbrud

0

Indhold på side:

I Danmark har vi cirka 750 indbrud pr. 100.000 indbygger, og vi indtager derfor andenpladsen i EU. Det er især i Københavnsområdet, at der bliver begået mange indbrud. Så i denne artikel ønsker vi at sætte fokus på, hvad du kan gøre for at undgå indbrud, så kan føle dig mere tryg i dit boligområde.

Installér videoovervågning og alarm

En af måderne hvorpå du kan undgå indbrud er ved at have videoovervågning i hele dit hjem. Så ville du altid kunne se, hvem der befinder sig på din grund. På specielkamera.dk vil du kunne finde en masse videoovervågningskameraer, der er lavet til sådanne formål. Du skal dog ikke kun opsætte videoovervågning, du er også nødt til at reklamere med at du har dem, så indbrudstyvene hurtigt skifter mening, når de ser dem.
Desuden er det en god ide at have en alarm i tilfælde af, at de alligevel forsøger at trænge ind i dit hus. Så vil du i hvert fald være sikker på, at du opdager dem, før de stjæler noget.

Forskrækkelseselementer

Et andet godt tip er at benytte lyset udenfor som et forstrækkelseselement over for indbrudstyven. Opsæt lys udenfor, der er styret af bevægelsessensorer, som lyser hver gang, der er bevægelse i nærheden. Dette kan meget nemt forstrække tyven, da de lyser helt op, og derfor måske ender med at løbe væk.
Hvis du ikke er hjemme, er det en god ide at få det til at se ud om som om, at der er beboelse i huset. Derfor er det en god ide at tænde fjernsynet og lyset, så huset ikke ser helt dødt og indbrudsvenlig ud.

Fjern værdifulde genstande

En meget stor motivationsfaktor for en indbrudstyv er hvis de kan se en computer, iPad, mobiltelefon et dyrt smykke mv., som har en stor økonomisk værdi.
Vær derfor meget opmærksom på ikke at have værdifulde genstande stående fremme, så de er til at se udenfor. Gem hellere dine værdifulde ting væk hver eneste dag du går i seng og forlader huset. En indbrudstyv vil formentlig ikke bryde ind i et hus, hvor de ikke kan få øje på nogle værdifulde elementer.

Drop opdateringen på de sociale medier

Feriesæsonerne er de perioder, hvor der forekommer flest indbrudsforsøg, og det er naturligvis fordi mange er på ferie, og der derfor er frit hus. Hvis du opdaterer dine sociale medier, og fortæller hvor og hvor lang tid du skal være på ferie, vil du give en indbrudstyv en perfekt genvej til at slå til i dit hus.

Selvom du formentlig ikke er venner med en indbrudstyv på de sociale medier, er det meget nemt at finde frem til dine opslag alligevel. Så drop opdateringen o g undgå de tåbelige indbrud.

Med disse 4 tips vil du være med til at forebygge fremtidige indbrudsforsøg i din bolig. En god ide er at opfordre naboerne til selv at følge disse råd, så jeres boligområde undgår at blive en skydeskive for de mange daglige indbrud. På Nodic-byg.dk kan du få mange flere tips og tricks til din have og bolig.

Share.

Leave A Reply