Sådan udnytter du hele butiksarealet bedst muligt

0

Indhold på side:

Her i teksten får du inspiration til, hvordan du bedst muligt udnytter hele arealet i en butik.

Benyt vinduespartierne

Der findes ofte meget plads ved vinduespartierne i en butik, og det er synd, hvis de skal gå til spilde. Oftest bliver de brugt til udstilling, så forbipasserende kan blive inspirerede og måske lokkes til at træde ind i butikken. Men hvorfor ikke også bruge dem inde fra? Bag ved vinduesudstillingerne kan der sagtens stå en udstilling, der er til ære for dem, der er inde i butikken, eller der kan stå en kollektion, der har brug for ekstra opmærksomhed og lys. Hvis din butiks vinduer er slidte og grimme at se på, kan det være en idé at skifte dem. Læs mere om butiksruder her, og find en lokal forhandler, hvis du bor i Dianalund, Sorø eller Stenlille.

Hæng hylder op

Ved at hænge hylder på væggene og gulvet stå frit, får du rummet til at virke mere åbent. Det vil give god luft og atmosfære i rummet, hvis det ikke virker overfyldt, og det kan det hurtigt komme til, hvis der står for mange ting på gulvet.

Husk gulvplads

I overensstemmelse med ovenstående, skal det endnu engang nævnes, at det er vigtigt at huske gulvplads. Der skal være plads nok til, at potentielle kunder kan gå rundt uden at være bange for at rage noget ned, og der skal gerne være plads til, at to kan gå ved siden af hinanden.

Sæt kroge i loftet

En god idé til at skaffe mere luft og gulvplads er at sætte kroge i loftet, som du kan hænge ting fra. Det kan være svævende hylder, en rustik gren eller et vandrør til bøjlestand, hængende planter eller noget helt andet. Tænk kreativt og husk, at kun fantasien sætter grænser.

Share.

Leave A Reply