Sådan slipper du for at gøre rent

0

Hvad er jeres rengøringsrutine?

Det kan godt være, at I skiftes til at svinge støvsugeren lidt rundt inde på kontoret, men hvor meget og hvor ofte, gør I egentlig ordentlig rent?

Rengøring er ikke noget, der prioriteres i alle virksomheder, og det er da heller ikke sikkert, at det er lige vigtigt i alle erhverv. Det giver fx ikke super god mening, hvis en automekaniker gjorde hovedrent et par gange i ugen.

Hvis jeres firma ikke er et autoværksted, men et sted, der helst skal se pænt ud, så er det altså ikke nok, at I støvsuger et par gange i ugen. Støv samler sig hurtigt, og det ser ikke pænt ud, hvis det ikke fjernes.

 

Kundernes indtryk

Hvis man ankommer til et støvet og beskidt sted, så giver det hurtigt et snusket indtryk. Det er ikke dette indtryk, du har lyst til at give dine kunder, første gang de ser jeres lokaler. Hvorfor skulle design og indretning være vigtigt, hvis det ikke betyder noget, hvordan et lokale ser ud?

Men det gør det, og derfor forbliver design og indretning vigtigt. Når du har disse ting på plads, er det også bare vigtigt, at du vedligeholder standarden, du satte fra starten af. Rengøring er en nødvendig del af denne vedligeholdelse.

Jeres påvirkning

Udover kunder, skal I også selv have det godt, på jeres arbejdsplads. Mangel på rengøring kan have direkte sundhedsskadelige konsekvenser, hvis man ikke er forsigtig. Forestil dig bare hvor mange bakterier, der lever på et badeværelse. Disse kan føres videre fra badeværelse og rundt mellem kollegaer. En god kilde til dårlig hygiejne er fx et håndklæde, der ikke bliver skiftet jævnligt.

Hvis I har nok at lave på din arbejdsplads, hvilket I forhåbentligt har, så vil I nok ikke selv spilde tiden på at rende rundt og gøre rent. Jeres tid er bedre brugt andre steder, og så findes der desuden professionelle rengøringsassistenter, som er meget bedre og effektive til rengøring, end den gængse person. Hvis jeres firma ligger omkring Aarhus, så led efter en ejendomsservice, der ligger i nærheden.

Share.

Comments are closed.