Sådan skaber du plads til børnene

0

Ens hjem er ikke længere kun ens eget, når man lige pludselig får børn. Så er det også deres hjem og endnu vigtigere, så er det deres barndomshjem! Det betyder en hel del og det er derfor også vigtigt at du sørger for at gøre klar til børn I dit hjem, når du venter dig en lille ny ind i din verden.
Læs med her og se hvordan du skal gøre – eller find børnebøger eller -sange hos karensunivers.com.

Et hyggeligt børneværelse

Det bedste sted at starte, når du skal have børn i hjemmet, er naturligvis med børneværelset. Langt de fleste børn opholder sig rigtig meget tid inde på deres børneværelse og det e ri det hele taget meget vigtigt, at de finder det et rart og trygt sted at opholde sig – uanset hvor meget tid de så opholder sig der eller ej.
Det behøver ikke at være så dyrt igen at gøre et børneværelse rigtig pænt. Der er rigtig mange gode og sjove ting, som du kan finde på for eksempel genbrug. Eller du kan købe brugt af andre inden på forskellige grupper på de sociale medier og lignende.
Start med at købe nogle gode møbler, som du ved er børnevenlige. Og begynd derefter at overveje alle de andre ting, der også skal til såsom børnelegetøj og pynt.

Gør plads i resten af hjemmet

Børneværelset er det vigtigste sted, hvor man absolut bør gøre plads til barnet. Men barnet opholder sig nu også andre sted ind på deres værelser. Det er derfor også vigtigt at du giver plads til de andre steder i hjemmet.
Tillad derfor at de lige kommer til at rode lidt med deres børnelegetøj og at deres lektier kommer til at flyde inde på stuebordet. Hjemmet behøver ikke at blive til en svinesti bare fordi du får børn. Men det er rart for barnet at kunne kigge sig rundt og se det præg, som de selv har sat på deres hjem.

Share.

Comments are closed.