Sådan pifter du din væg lidt ekstra op

0

Indhold på side:

Den blanke, eller knap så blanke, væg du har derhjemme, kunne godt bruges at blive piftet lidt op. Der mange ting du kan gøre, for at pifte din væg op, så i dette indlæg vil nogle muligheder blive gået igennem.

Den klassiske

Den klassiske mulighed som tilbyder sig, er selvfølgelig billedrammerne, med nogle billedrammer kan du skabe en personlig væg, som passer lige til dit behov. Men hvis du ikke lige har nogle billeder du vil have til at hænge på væggen, er det nok ikke den mest oplagte mulighed.

Den knap så kreative

Hvis du ikke lige er til alt det smarte på din væg, så kan du jo bare smide noget tapet eller nogle fliser på væggen. Det er jo den nemme løsning, og derfor er det også en løsning, der er meget udbredt blandt de lidt ældre huse. Men det er ikke for at sige, at fliser og tapet ikke er pænt, det kan sagtens være pænt på din væg, bare det bliver gjort ordentligt.

Den lidt mere kreative

Hvis du gerne vil have noget lidt mere kreativt på din blanke væg, så kan du få en række af forskellige slags hylder og lign. Op. Du kunne måske endda få hængt noget sports-udstyr eller -tøj op. Det kan hjælpe med at gøre din væg mere personlig, men det er på en anden måde, end hvis du får hængt nogle billedrammer op.

Den lidt mere funky

Hvis du heller ikke er til de 3 overstående muligheder, eller hvis du måske vil kombinere to muligheder, og måske gerne vil have noget lidt mere anderledes ind på din væg, så burde du overveje at få hængt nogle plakater op, der er en stor varietet, af forskellige slags plakater, alt fra kunstplakater til børneplakater, der er med til at gøre din væg ekstra krydret.

Share.

Comments are closed.