Sådan kan du skabe motion, wellness og velvære i dit eget hjem

0

Vi ønsker i stigende grad at styrke vores eget velvære igennem motion, kost og wellness, men vi kan have svært ved at finde råd og overskud i hverdagen til at nå hele vejen rundt. Medlemskaber til motionscentre, som vi godt ved, at vi ikke får udnyttet optimalt, eller wellness behandlinger som vi hungrer efter at få, men som vi ikke har råd til hver uge eller måned.
Vi har løsningen til et alternativ, så du hjemme i eget hjem, kan få skabt den balance mellem motion og velvære, som de fleste vil sige ja tak til.

Invester i dit velvære med disse 3 løsninger

Active Wellness.dk er vejen frem til selvforkælelse, velvære og motion i eget hjem. De forhandler produkter, til både private og erhverv, som kan skabe det velbehag i din krop, som du trænger til.

1. Er du én af dem, der godt kan lide at gå til massør en gang i mellem, men synes du det er for dyrt i forhold til, hvor mange behandlinger du reelt føler, du har behov for, kan det være en god investering at købe en massagestol, der giver lindring til muskelspændinger og har indstillede programmer til at yde den optimale massage til dine behov. En stol, som du har for resten af livet, og som du kan benytte hver dag uden at punge flere hundrede kroner op for hver gang.

  1. Har du måske svært ved at få koordineret motion ind i hverdagen, kan et gåbånd hjemme i egen bolig også hjælpe dig til at få den daglige motion, uden at du skal tage højde for vejrsituationen eller transporten frem og tilbage til motionscenteret.
  2. Har du brug for intensiv træning, men stadig ønsker at være hjemme i trygge omgivelser, kan vibrationstræning være vejen frem. Ved denne træning opnår din krop konstant stabilitet ved de mange rystelser og svingninger, og på den måde bliver muskelgrupperne styrket, og din fedtforbrænding bliver forbedret. For yderligere velvære i din krop, bliver din bækkenbund også stærkere, din blodcirkulation øget og dit stofskifte stiger i takt med netop vibrationstræning.

På Activewellness.dk finder du de bedste priser på de metoder, der kan give din krop motion og velvære hjemme i eget hjem.

Share.

Leave A Reply