Sådan indretter du et køkken

0

I de fleste hjem er køkkenet husets hjerte, det er her man opholder sig mest og ligeledes her man spiser dagens måltider i særdeleshed i weekenderne. Derfor skal alle sejl sættet når det kommer til indretning af et køkken. Det er nemlig utrolig vigtigt at det er både praktisk, smukt, pænt og minimalistisk.

Måske har du heldig at have et stort åbent køkken alrum med stue i et, der er lys fra alle sider og rummet er stort, lyst og lækkert. Måske bor du til leje i en to værelset lejlighed og der er ikke rigtig plads til mere i køkkenet. Uanset hvad er det utrolig vigtigt at køkkenet indrettet minimalistisk, der skal altså ikke nipses helt vildt i et køkken og særligt ikke hvis køkkenet er lille og trængt.

Men hvordan skal du bære dig ad dette giver vi dig gode tips og tricks til, så læs endelig med.

Gem alt ned i skuffer og skabe

For at få et enkelt og minimalistisk udtryk, er det vigtigt at det ikke ser rodet ud i køkkenet. Du bør derfor fjerne alt det som du kan, en god regel er at fjerne alt det som man ikke bruger hver eneste dag. Så har du en stor røremaskine & blender stående i køkkenet som du ikke dagligt bruger bør du sætte det ind i et skab. Du skal selvfølgelig ikke gemme det alt for langt væk for så ender det med at du aldrig får det brugt igen.

Har du bestik, gryder, pander og tallerkener stående fremme af en eller anden grund, kan du med fordel rykke det ind i et skab eller skuffer. Dit køkken vil fremstå langt større og mere overskueligt hvis der ikke står alverdens ting fremme.

Formår du at fjerne alle ting men synes at alt liv og glade dage er taget fra køkkenet? Dette sker som oftest kun for folk der har et stort åbent køkken alrum. Så kan du købe nogle smukke ting og pynte med, eventuelt noget lækket køkkengrej som en røremaskine eller andet elegant og praktisk. Netop en røremaskine kan du købe billigt hos Wupti ved at benytte en Wupti rabatkode.

Fjern hylder hvis det er muligt

Hylder kan være et sandt mareridt at have i sit køkken, for det ser altid rodet ud, samler støv & så er de tit sat helt tilfældigt op. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage alle hylder ned. Det er dog en rigtig god ide at tjekke om du har plads til alt i skuffer og skabe inden du fjerner hylderne, for ellers ender det alt sammen bare med at stå bor bordet.

At fjerne en hylde er noget en hver handyman og handywoman kan klare, som oftest kræver det blot en bordmaskine. Man skal dog lige være opmærksom på at der jo er huller i vægen der hvor skruerne har været. Så med mindre du har planer om at hænge et par billeder op samme sted som hylden hang, skal du fylde hullerne ud med spartelmasse.

Share.

Comments are closed.