Sådan holder du ubudne gæster ude

0

Nogle steder i landet er der flere indbrud end andre. De nordsjællandske kommuner er især hårdt ramt, og disse steder er det måske allermest vigtigt at gøre en ekstra indsats for at holde de ubudne gæster væk. Der kan være forskellige tiltag, du kan tage. Men hvis først tyven har fundet ud af, at der ikke er nogen hjemme, selvom lyset er tændt, så er der ofte ikke meget, der står i vejen for tyven. Har du for eksempel en høj hæk, så betyder det, at tyven kan arbejde ugeneret. Du vil ikke undvære din hæk, men du vil gerne forstyrre og forhindre tyven i at krænke dit privatliv og at løbe med dine sager. I den forbindelse kan det være en rigtig god ide at få installeret en alarm.

Skal jeg eje eller leje en alarm – fordele og ulemper?

Der kan faktisk være flere fordele i at eje sin egen alarm. Du skal for eksempel ikke betale en dyr abonnementspris, og det er gratis for dig selv at skifte batterierne. Det er også muligt selv at tage alarmerne ned og tage dem med, hvis du flytter, hvorimod en pris på ca. 1200 at få taget de lejede alarmer ned. Desuden kan du selv skifte kode på alarmen, såfremt du ønsker det. Læs mere her.

Få installeret en alarm så du kan være tryg

Hvis du forlader dit hus, og du er utryg ved at efterlade det ”alene hjemme”, kan det være svært at nyde tiden væk fra din bolig. Det kan derfor give ro at vide, at det ikke er en let sag for tyvene at rende med dine sager. Valby, Frederiksberg og Storkøbenhavn er alle steder, der er ramt af tyverier, og det kan derfor være nødvendigt at tale med et firma, der kan stå for at hjælpe dig med at beskytte dine værdier og dit privatliv på bedst mulige måde, så du ikke skal være utryg i din hverdag.

Share.

Leave A Reply