Sådan gør du din bolig salgsklar

0

Indhold på side:

I denne artikel finder du sponsoreret indhold.

 

Skal du til at sælge din bolig, så er der nogle beslutninger, der skal tages i forhold til ejendomsmægler, pris og meget andet. Det kan være svært at holde styr på, hvad du bør sørge for at få gjort, så din bolig er helt klar til salg. Derfor har vi samlet nogle gode råd til dig, så du nemmere kan overskue et kommende boligsalg og komme ud på den anden side med en følelse af succes og en masse overskud. Der er nemlig et par ting, der er gode at have styr på, inden du for alvor går i gang med at sælge.

 

Gør boligen klar

Først gælder det om at finde den rette ejendomsmægler til din bolig, og dernæst skal du have taget nogle gode billeder. Inden fotografen kommer, er det vigtigt, at du får gjort din bolig lidt ekstra lækker med friske blomster og andre detaljer, der virker indbydende for en kommende køber. Men det er ikke nok, at billederne er gode, for kommer de ud og ser en bolig, der ikke er som på billederne, så vil de fra begyndelsen af have de skeptiske briller på. Derfor er det altid en god idé, at du lige giver boligen en opfriskning inden fremvisning. For med nogle blomster på bordet og hyggelige detaljer kan det nemt ende med et hurtigt salg.

 

Hav styr på tilstandsrapporten

Med et boligsalg følger der i langt de fleste tilfælde også en tilstandsrapport. Denne rapport fortæller noget om de skader, der kan være på din bolig. Disse skader og mangler vil blive rangeret, alt efter hvor alvorlige de er, og i hvor høj grad de kræver udbedring. Når du skal sælge din bolig, så kan du med fordel få lavet en tilstandsrapport fra begyndelsen af, så du selv er bevidst om, hvad en eventuel køber skal præsenteres for. Du undgår, at der pludselig er nogle grimme overraskelser, som du ikke kendte til, hvilket kan være frustrerende midt i et boligsalg.

 

Tal med banken om dine muligheder

Er du ved at sælge din bolig for at købe noget nyt, så er du sikkert allerede selv ude på boligmarkedet. Men inden du går i krig med at kigge på kommende drømmeboliger, så er det altid godt at få en snak med banken. Medbring den pris, som din mægler har sat din nuværende bolig til, og tal med din bankrådgiver om, hvilke muligheder du har for at købe. Det er også værd at kigge på boligmarkedets priser. For ligger de i den høje ende, så kan du spare mange penge ved at vente med at købe en ny bolig. I stedet for kan du vælge at finde en god lejebolig i et par år, hvis du vil have mest muligt for dine penge.

 

Share.

Comments are closed.