Sådan gør du bedst brug af din mobiltelefon på rejsen

0

Indhold på side:

Ligeså vel som vi kan gøre brug af vores mobiltelefoner til en masse praktiske ting i hverdagen, så kan vi også få en hel del ud af telefonen, når vi er ude at rejse.

Hent praktiske apps inden afrejse

Der findes nærmest en app til ethvert formål, så lav lidt research inden du tager afsted, og hent nogle praktiske apps til din telefon – eksempelvis en rejseparlør, en valutaomregner, online indtjekning til fly og meget mere. Du kan også downloade offline kort fra Google, således at du altid kan finde vej, også selvom du ikke har adgang til internettet.

Benyt alle kameraets funktioner

Kameraerne på de nyere smartphones har ofte alle mulige smarte funktioner, som vi ikke tænker over at bruge i hverdagen. Men hvis du udforsker dem og benytter dem, kan du få taget nogle ret så flotte billeder på rejsen. Blandt andet er der på nogle af de nyeste telefoner en portræt/fokus funktion, som gør at der bliver fokuseret på motivet, og at baggrunden bliver sløret, hvilket giver vildt flotte og professionelle billeder!

Hav altid en powerbank på dig

En powerbank kan være din redning på rejsen. Hvis du huske at lade den op, hver gang du har adgang til en stikkontakt, kan du sikre dig strøm til mobiltelefonen i selv de mest øde områder, så du eksempelvis altid har adgang til dit kamera og de mange seje features det har.

Brug wifi, når du kan …

… og sikr dig, at du ikke bruger data resten af tiden, hvis du er i et land, der ikke er indbefattet i dit abonnement. Mange mobilabonnementer inkluderer brug af data i EU lande, og nogle rækker endda ud i hele verden, men det er altså vigtigt at tjekke om dit abonnement gælder i det pågældende land, inden du begynder at roame – ellers kan det blive ret så dyrt.

Share.

Leave A Reply