Sådan finder du den rigtige printer til hjemmekontoret

0

Mange mennesker har investeret i en printer til hjemmet, og det er en god idé, uanset om formålet med den er at printe feriebilleder, regninger eller skolearbejde. Har man ikke en printer, eller skal man have skiftet printerpatroner, er der i dag flere ting at overveje, inden man kører dankortet igennem betalingsautomaten.

For det første skal man tænke over, hvilken funktion printeren skal have i boligen og prisleje. Dernæst kommer spørgsmålet om, hvorvidt man skal vælge en blæk- eller laserprinter. Det er en fordel at investere i en blækprinter, hvis man printer mange farvefotos og grafik i og med, fotokvaliteten er markant bedre. Har man tænkt sig at bruge andre funktioner end rent print såsom kopiering og scanning, er blækprintere med disse funktioner generelt billigere end laserprinter med samme funktioner. Modsat er en laserprinter den rette printer til hjemmekontoret, hvis man hovedsageligt printer tekst eller sort-hvid. Laserprinteren er også generelt hurtigere end en blækprinter, så hvis man skal printe en masse i en fart, vil laserprinteren også være det rette valg.

Printerpatroner

Det er dyrt at holde en printer kørende, og derfor er nogle virksomheder begyndt at lave uoriginale printerpatroner, som er et økonomisk valg. Disse virksomheder har ofte langt lavere udviklingsomkostninger, hvilket betyder færre produktionsomkostninger, og det betyder, at man kan forhandle produkterne til langt lavere priser end de originale printerpatroner.

Det er en rivende udvikling, der de sidste år har gjort, at kvaliteten og holdbarheden på de uoriginale løsninger uden problemer kan måle sig med de originale. Det betyder, at man får samme høje kvalitet til lavere priser. På den anden side har man de originale printerpatroner, som sikrer udskrivninger af høj kvalitet med optimal farvegengivelse og dermed et professionelt udseende. Derudover mener printerproducenterne, at de originale printerpatroner forbedrer printerens holdbarhed og kvalitet.

Stort udvalg

Det er en fordel at handle sine printerpatroner online. Her finder man et stort udvalg af billige, originale og kompatible printerpatroner og tonere, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Find stort sortiment hos Tonerland.dk, hvor der er masser muligheder for at spare gode penge, uanset om man køber originalt eller uoriginalt printertilbehør til blæk- eller laserprintere.

Share.

Leave A Reply