Sådan får du en hyggelig og moderne stue

0

Indhold på side:

Denne artikel er et samarbejde med virksomhederne myhomemøbler.dk og pejseringen.dk

 

Boligindretning er for mange en fornøjelse, men selvom det er hyggeligt at finde på nye løsninger og kigge på møbler, så kan det somme tider være lidt af en gåde at finde ud af, hvad der er gode investeringer. For når det handler om at skabe et hjem med personlighed, samtidig med at det gerne må følge de nyeste boligtrends, så kan det godt skabe nogle vanskeligheder. Derfor har vi lavet en lille guide til dig, så du ved, hvad du bør gå efter næste gang, du skal på jagt efter nye ting til din stue.

 

En bolig uden brændeovn?

Misunder du somme tider naboens brændeovn eller det hyggelige læsehjørne hos dine venner? Så har vi en god nyhed til dig. For selvom du ikke har en skorsten på din bolig, så kan du sagtens få dig en pejs indenfor. Med en biopejs kan du få din helt egen pejs i et stilrent design, som du kan placere, lige hvor du ønsker. Med en pejs i stuen får du bragt lidt ekstra hygge ind i rummet, og så giver den lidt varme fra sig i de kolde vintermåneder. Hos pejseringen.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige pejse til din stue, så det er bare op til dig at vælge, hvilken model du vil gå efter.

 

Opbevaring af dine bøger

En anden ting til din stue, som du bør overveje at finde plads til, er nogle fine reoler, hvor du kan opbevare dine bøger. I dag er bogreolen tilbage i de moderne stuer, hvor stakkevis af bøger pynter på den ene væg. Derfor bør du kigge dig om efter nogle bogkasser eller en fin reol, hvor du kan have dine bøger til at stå frit fremme. Myhome Møbler har et stort udvalg af fine reoler, og du kan se udvalget her. Du får det endda til nogle skarpe priser, så det ikke behøver koste dig en formue at få dine bøger ind i stuen.

 

Bløde tekstiler

En sidste ting, du bør få ind i din stue, er en masse bløde tekstiler, der gerne må være i nogle jordnære eller sarte farvenuancer. Tekstiler binder rummet sammen, og især med et stort tæppe på gulvet kan du skabe nogle zoner i din stue. Køb nogle gode puder til din sofa i nogle flotte nuancer, der måske matcher farven på sofaen. Og så kan du med fordel male en væg i stuen for at binde rummet sammen. På den måde kan du få skabt en masse hygge og et godt udtryk i din stue for få midler, og uden at det kræver en masse tid og kræfter.

 

Share.

Comments are closed.