Så meget betyder din madras for din søvn

0

Kender du det at du bare ikke føler du har noget energi, du vågner om morgenen og føler du kun lige har lukket øjnene i to sekunder. Du går ud i badet og gør dig klar, tager din kaffe, men selv efter at have drukket kaffen føler du dig træt og slet ikke klar på den lange dag der venter. Du tager afsted på arbejde med øjnene halvt lukkede, da du ankommer kigger folk på dig og spørger om du er ok. Hvi du kender til den situation, så kan det være at du ikke får nok søvn og det kan måske skyldes du har en for dårlig seng at sove i.

Vælg en madras der passer til dine behov

Når du gerne vil optimere din søvn og få en bedre livsstil, så er det vigtigt du har en god seng og du sover på nogle madrasser som passer til netop dine behov, din vægt, din længde og meget mere. Det er derfor utrolig vigtigt at du får noget god og professionel vejledning når du køber senge og madrasser. Når du lægger dig i sengen er det vigtigt at den passer til din vægt, det vil sige at hvis du ligger på ryggen, så skal numsen og hofterne falde lidt ned i madrassen så du har en plan rygsøjle. Det samme gør sig gældende når du lægger dig på siden, her skal hofterne og skuldrene falde lidt ned sådan at du ikke har et svaj eller knæk i rygsøjlen.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Den største fejl ses ofte ved at folk køber alt for billige senge og madrasser. Du skal tænke det som en investering i din søvn, din energi, dit helbred og meget mere, det er ikke blot en seng men et redskab til at du får et bedre liv. Det ses også ofte at par køber en dobbeltseng, det bedste er dog at købe to enkeltsenge da manden som ofte er lidt tungere og kvinden lidt lettere og der derfor kan være stor forskel på hvilken type madras der er bedst for en.

Typer af madrasser

Der findes mange forskellige typer af madrasser, der findes springmadrasser, topmadrasser, latexmadrasser, skummadrasser og meget mere. For slet ikke at tale om alle de typer af madrasser der findes til børn og unge, såsom madrasser til vugger, til børneseng, til køjesenge, til rejsesenge og meget mere. Hvis du vil vide mere om hvilke madrasser der er bedst til netop dig, så tag et kig på denne guide til springmadrasser og denne guide til topmadrasser. Her kan du læse om de forskellige specifikationer og finde frem til hvilke der er bedst i test, vi håber denne artikel har hjulpet dig lidt på vejen.

Share.

Leave A Reply