Rundt om i hus og hjem garnet skal pynte

0

Om det er hus, om det er lejlighed eller noget helt tredje, så skal vi alle sammen have et hjem. Et hjem er en base, og det er fra det udgangspunkt og udelukkende derudfra, at alt godt kan udvikle sig. For har man ingen oprindelse eller intet sted at så sine frø, så kan ingen gode ting spire.

Så når man har et hjem, som agerer base, så er dette hjem dermed også et sted som vi skal værne om. Ikke bare det fysiske hjem, men også dem og alt det der er med til at definere ”indersiden” af hjemmet, og gøre et hus til ikke bare et hus, men til et hjem.

For det er når, at vi fungerer og bevæger os i samlet flok, som én stor organisme, at det for alvor tager fart

Do it yourself projekter for store og små

Når man har sået sine frø, så skal de passes og plejes. Lige så vel skal man huske at skabe tid til hinanden i et hjem og som en familie. Denne tid, hvor man netop samles, den er uundværlig. Men nogle gange, så kan den ligeledes være svær at finde plads til, da ikke bare tiden og hverdagens strabadser, men også forskellige aldre og interesser kan komme i vejen.

En af de ting, som man kan samles om, det er det kreative. Som eksempelvis de såkaldt DIY-projekter, der dækker over ”gør det selv” projekter. Her kan man samles på kryds og tværs og sammen skabe noget. Man kan sagtens holde det simpelt, som eksempelvis et projekt med garn eller andet, der er nemt at få fat i. Find tykt og lækkert bomuldsgarn til dine DIY projekter, og så er der intet andet tilbage, end at finde tid, finde sammen og til at finde ro og styrke i fællesskab.

Share.

Comments are closed.