Robotstøvsuger Test – Find de bedste robotstøvsugere

0

Indhold på side:

Hvis du er én blandt de mange danskere, der har særdeles travlt i din hverdag, så vil du med garanti gerne investere i diverse former for tidsbesparende hjælpemidler. I denne forbindelse er der også en god chance for, at du har overvejet at investere i en robotstøvsuger, der kan hjælpe med at gøre rent derhjemme. Det er en maskine, der kan klare en sur og tidskrævende opgave, så du dermed har mulighed for at bruge tiden på mere spændende aktiviteter.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at sådanne typer af støvsugere er blevet særdeles populære i løbet af de seneste par år. Det er ganske forståeligt, da de bestemt kan spare dig for en masse tid, som du ellers skulle have brugt på at støvsuge din bolig. Det er naturligvis også af denne årsag, at flere og flere danskere er villige til at investere i en robotstøvsuger, så de ikke længere selv skal bruge tid og energi på at støvsuge.

Mange danskere er – desværre – af den opfattelse, at det er for dyrt at investere i en robotstøvsuger. Det er en skam, da mange robotstøvsugere sagtens kan finde til fortrinlige priser. Derfor vil du naturligvis også sagtens kunne finde frem til en model, der både stemmer overens med dine behov og samtidig også befinder sig indenfor det budget, du har fastsat på forhånd. Det kræver vel at mærke, at du er realistisk, men er du det, så bør det bestemt også være muligt.

Går du med overvejelserne om, at skulle investere i en sådan støvsuger, så har du med stor sandsynlighed set nærmere på markedet, hvilket nok også har resulteret i, at du har observeret de mange forskellige modeller, der er mulighed for at købe. I denne robotstøvsuger test kommer du til at stifte bekendtskab med en længere række af modeller, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en model, der appellerer til både dig, dine krav og dit budget.

Electrolux ERV5100IW

Hvis du efterhånden er træt af selv at skulle klare støvsugningen derhjemme, så bør du overveje at investere i en robot, der kan gøre arbejdet for dig. Det kunne med fordel være en model som ERV5100IW fra Electrolux, der kan erhverves til en fornuftig pris. Det er en model, der er særligt effektiv til store, flade områder, hvor der ikke er for mange komplikationer. Det er dog ikke ensbetydende med, at den ikke kan navigere udenom, for det kan den naturligvis.

Når den kører rundt og støvsuger, så har den et støjniveau, der lyder på 75 dB, hvilket bestemt må siges at være et acceptabelt støjniveau for en støvsuger. En traditionel støvsuger byder nemlig på et støjniveau, der befinder sig et markant stykke over de 75 dB, hvorfor lyden ikke vil komme til at genere dig i samme omfang. Derfor kan du også roligt have din Electrolux ERV5100IW kørende, selvom du selv opholder dig i samme rum.

Når robotstøvsugeren er ladet helt op, så er den i stand til at støvsuge i intet mindre end 60 minutter. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at den vil kunne håndtere store dele af din bolig (hvis ikke hele din bolig) i løbet af blot én opladning. Skulle den løbe tør for strøm, så tager en fuld opladning heldigvis ikke mere end 180 minutter, inden den igen er i stand til at køre i hele 60 minutter.

Electrolux har desuden valgt at udstyre støvsugeren med et såkaldt Lithiumbatteri, der har en spænding, der lyder på 14,4 V, hvilket er med til at sikre den lange driftstid og den korte ladetid. Endvidere, så er den selvfølgelig også udstyret med en timer-funktion, så du selv kan bestemme starttidspunkt for rengøringen, mens den selvfølgelig også kan bryste sig af MotionSense-teknologien, der gør, at den nemt og sikkert kan navigere rundt i din bolig uden at ramme noget.

LG Hom-Bot 6270 LVM

Med en robotstøvsuger som LG Hom-Bot 6270 LVM kan du være sikker på, at du slipper for selv, at skulle bruge din fritid på at støvsuge boligen flere gange om ugen – i stedet kan du bare slynge dig i sofaen, lege med børnene eller noget helt tredje, når du kommer hjem fra arbejde, skole eller en helt tredje aktivitet. Denne model fra LG udmærket sig blandt andet ved at være én af de modeller, der er i stand til at komme rundt stort set overalt.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en LG Hom-Bot 6270 LVM selvfølgelig er bedst på store gulvområder (hvilket gør sig gældende for langt de fleste robotstøvsugere), men den kan dog komme frem de fleste steder. Ydermere, så har den også et særdeles stabilt og acceptabelt støjniveau, der lyder på blot 60 dB, hvilket er et støjniveau, der er væsentligt lavere end mange andre robotstøvsugere og i særdeleshed de mere traditionelle støvsugertyper på det danske marked.

Robotten kommer også med et særdeles stærkt batteri, der kan levere en motoreffekt, der lyder på hele 23 Watt, men ikke nok med det, så er den også i stand til at køre i intet mindre end 100 minutter, inden der er behov for en ny opladning. Det er et såkaldt Li-Ion-batteri, der har en spænding, der lyder på 17,1 V, der har en ladetid på 180 minutter, inden den igen er i stand til at køre i 100 minutter.

Én af de ting, der blandt andet er med til at adskille LG Hom-Bot 6270 LVM fra mange af de andre robotstøvsugere på markedet er, at den bliver leveret med en smart fjernbetjening, der faktisk gør det muligt for dig selv at styre støvsugeren. Ydermere, så er den selvfølgelig også udstyret med en timer-funktion, så du har mulighed for at indstille hvornår, den skal gå i gang med at gøre rent og hvornår den skal være færdig.

iRobot Roomba 980

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at iRobot er én af de mest dominerende producenter, når det kommer til fremstilling af robotstøvsugere, hvilket de blandt andet beviser rigtig godt med deres Roomba 980, der har formået at vinde i intet mindre end ni forskellige tests, hvilket naturligvis også beviser rigtig godt, at der er tale om en støvsuger, der er blandt de bedste på markedet – og det har den faktisk efterhånden været i et godt stykke tid.

iRobot Roomba 980 er – uden tvivl – en robotstøvsuger, der appellerer til langt de fleste, der ikke er interesseret i at stå for støvsugningen på egen hånd eller ganske enkelt ikke har den nødvendige tid. Den er nemlig særdeles nem at gøre brug af, da du blot skal indstille robotten, placere den på gulvet og derefter vil den kunne klare resten af arbejdet for dig, mens du roligt kan sætte dig i sofaen og nyde en god film eller en kop kaffe.

Én af de ting, der særligt for denne maskine til at skille sig ud fra mængden er, at den på et fuldt opladet batteri er i stand til at støvsuge i helt op til 120 minutter, selvom det faktisk ikke tager mere end 180 minutter at lade batteriet fuldt op – det må siges at være uhyre imponerende. Den er naturligvis udstyret med et Lithium-Ion-batteri, der har mange års levetid i sig, hvorfor du ikke skal være bange for, at det brænder sammen eller lignende.

Noget helt andet, der ligeledes også er med til at få iRobot Roomba 980 til at skille sig ud fra mængden er, at den kommer med en helt unik “virtuel væg”-funktion, der gør det muligt for dig f.eks. at afgrænse døråbninger o.lign., hvor du ikke ønsker at robotten skal køre hen. Det fungerer ganske enkelt ved, at når den rammer den virtuelle væg, så vender den automatisk om og kører den anden vej igen.

Miele Scout RX 1 Sort

Med en Miele Scout RX 1 kørende derhjemme, så vil du hurtigt opfatte det som at have en lille hjælper fra Miele kørende derhjemme, da den nemlig kommer til at give dig en ekstra hånd i en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tiden til selv at gøre rent og støvsuge. Robotten er i stand til selv at komme frem til selv de mest ufremkommelige steder i din bolig, hvilket du naturligvis kan takke et meget unikt og avanceret navigationssystem og højden, der lyder på kun 88 mm.

Robotten fra Miele er i stand til at feje, børste og suge særdeles grundigt, hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at du med Miele Scout RX 1 kan være sikker på, at der bliver gjort rent i alle kanter og alle hjørner samt under alle møbler. Robotten er naturligvis også udstyret med en særdeles unik sensor, der blandt andet passer godt på dine møbler, vaser og meget andet, så den ikke ender med at ødelægge noget.

Det skal desuden også nævnes, at der her er tale om en robotstøvsuger, der kan bryste sig af en meget lang batteritid, da den faktisk er i stand til at arbejde både hurtigt og effektivt i helt op til 2 timer – det er svarende til, at den sagtens vil kunne gøre rent på intet mindre end 150 m2 uden at den har behov for en pause eller en opladning. Derfor kan du også komme hjem til en bolig, der er gjort 100% ren.

Miele Scout RX 1 er både blevet udstyret med en trappesensor, og du har også selv muligheden for at afgrænse rengøringsområdet ved at placere et magnetbånd foran f.eks. døråbninger, som du ikke ønsker, den skal køre ind gennem. Det skal selvfølgelig også nævnes, at Lithium-Ion-batteriet er med til at sikre en lang levetid, så du kan have din maskine fra Miele kørende i rigtig mange år. Den kører desuden automatisk tilbage til sin ladestation, når den er færdig.

Samsung VR20H9050

Hvis du er på jagt efter en robotstøvsuger, der kan klare alt det sure arbejde for dig, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Samsung VR20H9050 er en meget effektiv én af slagsen. Det er en robot, der er meget nem at have med at gøre, da du reelt set blot skal indstille robotten, hvorefter du skal placere den på gulvet og sætte den i gang – herefter klarer den resten af arbejdet for dig, så du ikke selv skal gøre rent derhjemme.

Når du først har sat din Samsung VR20H9050 i gang med at gøre rent i hele din bolig, så lyder dens samlede støjniveau faktisk ikke på mere end 76 dB, hvilket også er ensbetydende med, at den har et støjniveau, der gør, at du sagtens kan have den kørende, selvom du selv er hjemme. Til sammenligning har en traditionel støvsuger et meget højere støjniveau, hvilket også er ensbetydende med, at den hverken generer dig eller andre beboer i boligen.

Denne robot fra Samsung er i stand til at arbejde i intet mindre end 60 minutter, hvorfor den også vil kunne rengøre en ganske stor flade i løbet af blot én opladning. Når Samsung VR20H9050 ikke længere har mere strøm på batteriet, så er der mulighed for at lade det helt op i løbet af 180 minutter, hvorefter du igen kan sætte maskinen til at gøre rent i 60 minutter – det er meget ensartet for de fleste robotstøvsugere.

Hvis du har et ønske om det, så har du mulighed for selv at styre maskine rundt i dit hus eller din lejlighed, da der medfølger en fjernbetjening. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at den kan bryste sig af en motoreffekt, der lyder på 65 Watt og en samlet sugeeffekt, der derimod lyder på 30 Watt. Beholderen har en samlet kapacitet, der lyder på 0,7 liter, hvorfor der er god plads i beholderen.

iRobot Roomba 866

Her er der igen tale om en robotstøvsuger, der kommer fra den verdensomspændende producent, iRobot. Mere specifikt, så hedder den iRobot Roomba 866 og kan bryste sig af, at være testvinder i intet mindre end seks forskellige tests i næsten lige så mange forskellige lande. Det er en model, der er særdeles effektiv og derfor også vil kunne klare støvsugningen i din bolig, uanset om der er tale om en dansk villa eller derimod en mindre lejlighed.

Der skal naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at en robotstøvsuger i høj grad er mest effektiv i forbindelse med at skulle rengøre store, flade områder, men iRobot er dog én af de producenter, der for alvor formår at lave robotstøvsugere, der er i stand til at navigere rundt på selv de mest avancerede områder, hvorfor Roomba 886 også sagtens kan gøre rent i et hus eller en lejlighed, hvor der står mange møbler og lignende.

Én af de ting, der for alvor har fået denne model fra iRobot til at skille sig ud fra mængden er, at den har et uhyre imponerende støjniveau, der lyder på blot 58 dB. Derfor skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at iRobot Roomba 866 har et støjniveau, der befinder sig under mange andre robotstøvsugere og i særdeles langt under traditionelle støvsugere, der støjer langt mere – og det kommer du i høj grad til at værdsætte.

Når du har ladet batteriet i iRobot Roomba 866 fuldt op, så er den i stand til at køre i hele 60 minutter, hvorfor den også vil kunne klare en del rengøring, inden der er behov for en opladning. Ønsker du at lade batteriet i Roomba 886 helt op, så er der faktisk mulighed for at klare opladningen af batteriet på kun 180 minutter. Det er desuden et såkaldt NiMH-batteri, der sidder inde i iRobot Roomba 866.

Severin RB7025 Chill

Hvis du gerne vil investere i en robotstøvsuger, der kan klare én af de mest krævende huslige pligter, men du samtidig også gerne vil sikre dig, at du ikke skal lave for stor en investering, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Severin RB7025 Chill. Det er ikke blot en robotstøvsuger, der kan købes til en god pris, men er samtidig også en effektiv robotstøvsuger, der blandt andet er udstyret med en trappesensor.

På trods af prisen på denne robotstøvsuger, så kan Severin RB7025 Chill blandt andet bryste sig af en samlet driftstid, der lyder på cirka 90 minutter, hvilket også er svarende til et areal, der lyder på omtrent 100 m2. Du skal dog være opmærksom på, at den samlede opladningstid lyder på 6,5 timers, mens du samtidig også skal være klar over, at den ikke selv er i stand til at køre i ladestationen, hvilket du selv skal sørge for.

Robotten har dog formået at få en kåring som Bedste køb i Datatid 2017, hvilket med garanti handler om, at du får rigtig meget robotstøvsuger for pengene. Den er blandt andet særdeles flad, hvilket gør det nemt for støvsugeren også at komme ind under diverse former for møbler, da den er blot 7 cm. høj. Den kommer desuden også med ekstra lange rundbørster, der er med til at sikre optimal rengøring i hjørner og desuden også langs kanter.

Severin RB7025 Chill byder dog også på et støjniveau, der er meget imponerende, eftersom den har et støjniveau, der lyder på 65 dB – det er et støjniveau, der er lavere end både andre robotstøvsugere og bestemt også lavere end traditionelle støvsugere. Den kommer med et 3-trins-rengøringsprogram og byder desuden også på en LED-rengøringsindikator og en velfungerende trappesensor. Den kommer selvfølgelig også med møbelbeskyttelse, der gør, at du ikke skal være bange for, at robotten ødelægger noget.

iRobot Roomba 772

iRobot Roomba 772 er faktisk én af de mest populære modeller fra iRobot, da den kommer med en patenteret 3-trins rengøringsproces med både modsatroterende børster og effektiv støvsugning, hvilket naturligvis er med til at sikre, at den er i stand til at fjerne både snavs, støv og hår fra dine gulve. Det gør den blandt andet med dobbelte HEPA-filtre, så dit gulv også efterlades frit for partikler og allergener, hvilket særlig er sundt for allergikere.

Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at det er særdeles nemt for dig at gøre brug af denne robotstøvsuger, da det ikke kræver andet end, at du placerer den på gulvet og trykker på CLEAN. Eftersom Roomba 772 er blevet udstyret med iRobots iAdapt® Responsive Navigation-teknologi kan maskinen nemt og enkelt finde rundt i rummet, hvilket er med til at sørge for, at hvert område bliver afdækket flere gange, så rengøringen er så grundig som overhovedet muligt.

Robotten fra iRobot er desuden også udstyret med Dirt Detect™ Series 2, der gør brug af både optiske og akustiske sensorer, der gør den i stand til at fokusere på de områder, hvor der er en særligt høj koncentration af snavs, så der ikke efterlades noget snavs på gulvet. Det stopper dog ikke her, for den er også udstyret med Virtual Wall®, der gør det muligt at indstille den til undgå bestemt steder ved at opstille virtuelle døre.

På lige fod med alle andre Roomba-modeller fra iRobot, så er denne også blevet udstyret med en roterende sidebørste, der tages i brug i forbindelse med rengøring langs listerne. Det er desuden også en meget kompakt maskine, der nemt kan navigere under og rundt om dine møbler, mens den også er i stand til at undgå både trapper og afsatser, mens den ligeledes også selv sørger for at vende tilbage til sin ladestation, når den mangler strøm.

Gode råd til dig, der ønsker at købe robotstøvsuger

I takt med, at det bliver mere og mere populært at investere i en robotstøvsuger, så sendes der – desværre – også flere og flere modeller på markedet, der hverken er din tid eller dine penge værd. Der er ofte mulighed for at finde robotstøvsugere i prislejer, der lyder på helt ned til 500 kr. Fælles for disse modeller er, at de klarer sig rigtig dårligt og derfor er det heller ikke værd at investere i en sådan model, selvom det virker appellerende.

Derfor rådes du bestemt også til at fokusere på at finde en model, der kommer fra en velkendt producent, da du vil opleve at succesraten er langt større ved mærker og modeller, der er velkendte og har et stærkt renommé. I samme ombæring anbefales det også, at du ikke er alt for sparsommelig med din investering. Hvis du har svært ved at finde midlerne til en ordentlig model, så er det bedre at udskyde investeringen.

Der kan ikke gives noget entydigt svar på, hvor meget, du skal være villig til at investere i din kommende robotstøvsuger, hvis du gerne vil sikre dig, at den fungerer optimalt. Du kan komme relativt langt for mellem 3.000 og 5.000 kr., da dette er budget nok til en ganske udmærket robotstøvsuger, der byder på en god rengøringsevne. Det er – som udgangspunkt – nok for de fleste, der ønsker at anskaffe en sådan robot.

Hvis du derimod vægter meget højt, at der er tale om en top-of-the-line robotstøvsuger, så skal du i stedet forvente, at prisleje befinder sig mellem 8.000 og 12.000 kr. Køber du en model i dette prisleje, så er du selvfølgelig også garanteret, at den kan bryste sig af de nyeste tendenser og funktioner, mens sådanne modeller oftest også har en rengøringsevne, der er en kende bedre. Det er oftest det sidste skub mod perfekt rengøring, som gør, at mange vælger en dyrere model.

Fordele og ulemper forbundet med robotstøvsugere

På lige fod med andre typer af husholdningsmaskiner og andet elektronik, så skal du selvfølgelig forvente, at der er både fordele og ulemper forbundet med købet af en robotstøvsuger. Det er også ensbetydende med, at det er en selvstændig beslutning, at skulle vurdere, hvorvidt de mange fordele kan opveje de forskellige ulemper, der er forbundet med maskinen. For dig er det måske en perfekt løsning, mens andre har en anden holdning til ulemper kontra fordele ved en robotstøvsuger.

Hvis du er i tvivl om, hvad du kan forvente, at der vil være af fordele og ulemper forbundet med et sådant køb, så har du mulighed for at læse mere nedenfor. Her bliver du både præsenteret for en række af de mest væsentlige og mest essentielle fordele og ulemper, der er forbundet med, at skulle investere i en robotstøvsuger, der selv kan køre rundt og rengøre din bolig. Derfor kan du også hurtigt vurdere, om fordelen opvejer ulemperne eller ej:

Fordele ved robotstøvsugere:

Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at én af de mest markante fordele er, at den kan gøre rent mens, du ikke er hjemme. Du kan selv indstille maskinen til at igangsætte rengøringen på et bestemt tidspunkt, så det f.eks. passer godt med, at den er færdig med at gøre rent, når du kommer hjem fra arbejde. Det giver dig muligheden for at komme hjem til et hus eller en lejlighed, der er fuldstændig ren.

Mange har med garanti også oplevet, at de har støvsuget med en støjende støvsuger, hvilket har fået hunden til at reagere på den gennemtrængende larm eller fået barnet til at skrige af utilfredshed. Vælger du at investere i en robotstøvsuger, så kan du sikre dig, at den kører rundt og gør rent, mens barnet er i institution eller i skole, eller du kan indstille den til at gøre rent, mens du er ude og lufte hunden.

Med en robotstøvsuger vil én af de mest (for langt de fleste danskere) uoverkommelige rengøringsopgaver blive gjort betydeligt nemmere. Du skal ikke selv foretage dig noget fysisk arbejde i denne forbindelse, du slipper for gråd fra barnet hver gang, du tænder for støvsugeren og du slipper for at have hunden løbende i hælene hver gang, du tænder for støvsugeren. Det handler derfor meget om fritid og om at gøre din hverdag nemmere, så du kan bruge din fritid bedre.

En robotstøvsuger er også med til at eliminere det evige problem med, at skulle skifte stikkontakt fra lokale til lokale, for at kunne støvsuge i alle hjørner og kanter. Desuden skal en robotstøvsuger også blot tømmes ned i en pose eller direkte i skraldespanden, hvilket også er ensbetydende med, at du hverken skal være bange for at løbe tør for støvsugerposer derhjemme eller at de pludselig udgår fra butikkerne, fordi din model er forældet og ikke forhandles længere.

Ulemper ved robotstøvsugere:

På trods af, at en robotstøvsuger bestemt vil vise sig at være fordelagtig i langt hovedparten af de danske husholdninger, så skal du selvfølgelig være forberedt på, at der medfølger en række forskellige ulemper, som det også vil gøre sig gældende med en helt almindelig støvsuger. Det er dog ulemper, der er overkommelige og til at leve med, da du hurtigt vil få megen glæde af den ekstra rengøringshjælp som en sådan maskine er i stand til at levere.

Det er blandt andet alment kendt, at nogle robotstøvsugere kan have svært ved, at komme rundt overalt. Det inkluderer bl.a. at skulle køre over ledninger, men vælger du at se lyst på situationen, så giver det dig blot et incitament for at få styr på dine ledninger, så de ikke længere er synlige for hverken din robotstøvsuger, for dig selv eller for dine gæster. Se på det som værende to fluer med ét smæk.

Du skal dog være opmærksom på, at det sommetider kan være en nødvendighed at rense børsterne på din støvsuger, men det er dog oftest også noget, der kan vise sig at være en nødvendighed på en ganske almindelige støvsuger. Det er nemt klaret, hvis blot du sætter dig ned med robotstøvsugeren og beholder diverse former for støv og skidt ud af børsterne. Derfor bør det bestemt ikke være dét, der afholder dig fra at investere i en robotstøvsuger.

Larmer en robotstøvsuger meget?

Der er rigtig mange, der er bange for, at en robotstøvsuger larmer for meget til, at den kan køre rundt i din bolig, mens du selv er hjemme. Svaret er, at en robotstøvsuger naturligvis ikke er lydløs, men den larmer dog heller ikke nok til, at det er noget, der kommer til at forstyrre dig. Det er dog meget forskelligt fra model til model, hvor meget, de larmer og hvad deres støjniveau egentlig lyder på.

Det er meget almindeligt, at støjniveauet for en robotstøvsuger lyder på mellem 51 dB og 65 dB. Det betyder også, at de ikke larmer synderligt meget, hvis du sammenligner det med, hvor meget en traditionel støvsuger larmer. Ved siden af en traditionel støvsuger, så vil en robot meget hurtigt komme til at virke nærmest lydløs, så du kan roligt sidde og nyde kaffen i sofaen, mens robotten kører.

Dog kan du med fordel vælge at gøre brug af den timer-funktion, da du dermed har mulighed for at igangsætte din robotstøvsuger, mens du ikke er hjemme. Det er også ensbetydende med, at du faktisk har mulighed for at komme hjem fra arbejde eller skole til et hus eller en lejlighed, der er blevet gjort fuldstændig rent. Det er der uhyre mange danskere, der vælger at gøre brug af og for mange er det også den overvejende årsag til købet.

Er det et problem, hvis jeg har mange møbler?

Der er – desværre – mange danskere, der vælger at afholde sig fra købet af en robotstøvsuger, hvis de har for mange møbler i deres hjem. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at langt de fleste robotstøvsugere fungerer mest optimalt på store, flade arealer, men selvom du har mange møbler i din bolig, så er det absolut ikke ensbetydende med, at du ikke har mulighed for at gøre brug af en robotstøvsuger til at klare din rengøring.

I takt med, at de mange forskellige modeller er blevet mere og mere udviklede og avancerede, så er det også blevet mere og mere almindeligt, at de forskellige robotter på det danske marked er i stand til at navigere rundt blandt et bredt spektrum af forskellige typer af møbler, uden at den kører ind i noget. Derfor skal du heller ikke være bange for, at det er et problem, at du har indrettet dig med mange møbler.

Flere gode og nyttige tips til valg af robotstøvsuger kan du finde ved at besøge denne online robotstøvsuger test.

Share.

Leave A Reply