Renovering eller nybyggeri? Find den bedste varmeløsning her

0

Køkken? Tjek. Badeværelse? Tjek. Belysning? Tjek. Varmeløsning? Øh…

Er varmeløsninger også noget af det sidste du ender med at have styr på, når din bolig skal sættes i stand? Der er meget at skulle få styr på i forbindelse med renovering og byggeri og selvfølgelig skal det hele se godt ud – men det skal også være til at bo i. Her er nogle gode råd til dig der skal finde en god varmeløsning til dit hjem.

Lækker temperatur året rundt og med god samvittighed

Omend du skal renovere eller bygge nyt, så er en solid isolering af dit hjem yderst vigtig. Dette er både vigtigt for at holde på varmen, men det er også med til at skåne din bolig for problemer, som følge af dårlig indeklima. Nye og mere klimavenlige løsninger er ved at blive et populært “must” hos mange boligejere, og der er desuden også grund til al opmærksomheden. En populær løsning er varmepumpen. Den har ikke et særligt smart navn, men det er så sandelig også det eneste, som ikke er smart ved den. En varmepumpe blæser varm luft ind i din bolig ved, at omdanne den luft der er udenfor gennem en kompressor som lagrer luftens naturlige varme. Pumpen har to dele, en “udedel” som lagrer varmen i luften, og en “indedel” som er den del der sidder på indersiden af din bolig og varmer hjemmet. Desuden, kan en varmepumpe blæse kold luft ind i din bolig om sommeren.

En løsning der passer til alle

Ikke nok med at varmepumpen er en miljøvenlig løsning, så kan du spare op til 60% på varmeregningen – så sådan en fætter tjener altså hurtigt sig selv ind igen. Få et godt tilbud på en varmepumpe her, hvor du desuden også kan holde øje med de forskellige varmepumpers SCOP værdi. SCOP angiver hvor energieffektiv din varmepumpe gennem et kalenderår. En høj SCOP angiver at varmepumpen er god til at producere varme. Der findes fire forskellige varmepumper, luft til luft-varmepumpen, luft til vand-varmepumpen, jordvarmepumpen og hydbridvarmepumpen. Der findes altså en god håndfuld løsninger når det gælder om at finde netop den varmepumpe, som passer dig og dine behov.

Tænk på din boligs fremtid

At investere i en ny eller opgraderet varmeløsning kan godt komme til at koste, men det er investeringen værd. Det skåner ikke kun dit hus og derved forlænger dets levetid, men en god, miljøvenlig og langvarig varmeløsning er også lukrativ, hvis du en dag ønsker at sælge din bolig. Tapet, gulv og diverse interior kan altid ændres med tiden, men din boligs fundament er fundamental for alt det indvendige. En billig løsning er ganske vist billigere, men skal grundet kvalitet også udskiftes oftere, hvilket i sidste ende vil løbe op. Desuden, er det faktisk ikke så dyrt at få anskaffet en god varmeløsning, det handler blot om at vide hvad du leder efter, og hvad der passer bedst til dig, dit hus og dine behov. Så drop de billige hjemmeløsninger og tænk på dit hus fremtid.

Share.

Comments are closed.