Renover dit køkken og bad eller køb nyt

0

Har du et ældre køkken, hvor låger og skuffer hænger lidt, og malingen er slidt af? Så kan det være, at det skal justeres og strammes op, eller at du skal ud at kigge efter et helt nyt køkken? Det kan også være, at de grønne klinker på badeværelset skal skiftes ud, så det bliver mere moderne?

 

Brug en professionel rådgiver

Køkkenet og badeværelset er de to dyreste rum i din bolig. Hvis du enten skal renovere eller have nyt, så er det altid en god idé at kunne få rådgivning og sparring fra en professionel. Det er derfor vigtigt enten at finde en i dit netværk, som kan rådgive dig, eller at den håndværker, du vælger, kan hjælpe dig. Morten Michaelsen ApS kan hjælpe dig, når du skal have nyt køkken og bad, de har til huse i Uldum og ligger derfor centralt både for Horsens og Vejle.

 

Fornyelse på badeværelset og i køkkenet

Badeværelset er i dag blevet en lige så stor del af boligen som alle andre rum. Derfor lægges der vægt på design og selve udtrykket badeværelset giver til resten af hjemmet. Ejer du et ældre badeværelse med grønne fliser, grønt toilet, grøn vask, og vil du gerne have det ser anderledes ud?

Det du kan ændre på dit badeværelse:

  • Du kan vælge at skifte vask og toilet ud – bevare fliserne og male dem i en anden farve f.eks. hvide. Derudover kan du tilføje et let toiletmøbel som kan være hvidt eller trælook. Generelt er pastelfarver, hvidt og træ noget som giver et meget skandinavisk og moderne udtryk på badeværelset.
  • Skift det hele ud og renover det fra a-z. Få den røde tråd fra resten af boligen med ud på badeværelset.

Det kan være meget dyrt at lave et nyt badeværelse. Få derfor lavet et budget, hvor der også er en buffer til uforudsete udgifter. Ved at skifte lidt ud kan badeværelset løftes meget, og du vil kunne komme langt for relativt få midler.

 

Dit køkken er der også mange muligheder med:

  • Hænger skuffer og låger kan de blive strammet op. Er malingen gået af, kan de blive slebet og komme til autolakerer.
  • Med et helt nyt køkken er der mange muligheder, skal det være et samtalekøkken? Skal det være lyst eller mørkt?

Generelt er det vigtigt at tænke praktikken ind ift. både køkkenet og badeværelset, så det også er funktionelt i en travl hverdag.

Share.

Leave A Reply