Problemer med drænet?

0

De fleste husejere har været ude for, at der opstår problemer med kloakken eller drænet i hjemmet. Sker dette, skal der gerne gøres noget ved det hurtigst muligt, så man kan få glæde af dræn og/eller kloak igen. Situationer med kloakken kan opstå ved en simpel tilstopning, men kan også skyldes andre ting såsom brud i rørene eller endda rotter. Et tilstoppet dræn kan skyldes planterødder, fedt og andre blokader, hvilke mest effektivt bliver klaret med en slamsuger. En slamsuger er ikke noget, man bare kan få fat i som normal privat person, hvorfor man i den forbindelse skal have fat i et autoriseret firma med speciale i kloakservice. De kan hurtigt og effektivt sørge for at slamsuge og spule rørene og drænet, så det på ingen tid fungerer igen.

 

Hjælp at hente ved Maribo, Lolland

Langt de fleste kommuner har et tilbud om hjælp til kloakservice af den ene eller anden slags. Det er da også tilfældet i Maribo på Lolland, hvor Lysemose Maskinstation holder til. Lysemose Maskinstation er et firma, der har specialiseret sig inden for kloakservice og entreprenørarbejde. Med mange års erfaring inden for kloakservice ved man derfor, at de leverer et rigtig godt stykke arbejde, når det handler om kloakrengøring. Erfaring er en vigtig faktor, der spiller ind, da man dermed kan stole på og have en tryghed omkring, at der bliver udført et professionelt stykke arbejde.

 

Specialfremstillet udstyr

Udover at have en masse erfaring inden for kloakservice, benytter Lysemose Maskinstation sig af specialfremstillet kloakserviceudstyr. Normalvis bruger man en samlet slamsuger, men hos Lysemose Maskinstation, har man valgt at investere i en række traktorer, hvilket i sidste ende betyder besparelser for kunden. Derudover tilbyder man TV-inspektioner ved hjælp af kameraer i kloakrørene. På denne måde kan man dermed kortlægge kloakken og opdage eventuelle brud, rotter eller tilstopninger. Med over 15 års erfaring inden for kloakservice og benyttelse af disse forskellige typer udstyr, kan man derfor være ganske tryg ved, at man får det bedste resultat. Er du bosiddende i Maribo eller i det omkringliggende område ved Lolland, kan du altså få hjælp til slamsugning her.

 

 

Share.

Leave A Reply