Plankebord til boligen

0

Står du og mangler et spisebord eller sofabord? Men kan simpelthen ikke finde det rette? Så er du det rigtige sted. Her vil du få en masse viden om plankeborde og hvad der vil være bedst til netop dig.

De bedste plankeborde

Plankeborde er meget simple, men samtidig kan de give meget til rummet. Der findes alverdens unikke plankeborde til dig der godt vil have et rustikt look. Plankeborde passer til enhver lejlighed, om det er en familiemiddag, afslappende dag eller en date med kæresten.
Plankeborde findes i mange prisklasser. Du kan finde nogle til så lidt som 1000 kroner, men også nogle der koster helt op til 9000 kroner. Så der er helt klart noget, som passer til dit budget. Alle plankeborde er helt unikke. Du finder ikke to der er helt identiske. På den måde gør de sig særligt bemærkelsesværdige og unikke.

Der er mange firmaer, som producerer plankeborde, blandt dem er der Hipstory. De laver håndlavede plankeborde i alle størrelser og former. Du kan få bordets farve fra lys beige til næsten hel sort. Du skal blot skrive målene til dem og hvilket slags træ du kunne tænke dig og så laver de det. Du kan købe plankeborde her.

Hvis man er god til at arbejde med træ, kan man også lave sit eget plankebord. Det første du skal kigge efter, er nogle gode planker. Plankerne kan laves af for eksempel ahorntræ, egetræ, fyrretræ, bøgetræ og mange flere. Egetræ vil være et godt valg, da det er meget stærkt og har en lang levetid. Derefter skal du høvle det, hvilket er et stort arbejde og man kan eventuelt få en professionel til at gøre det og sådan går det videre. Det er en længere proces, men hvis du har tiden og lysten til det, er det helt sikkert det værd. Det vil blive billigere, men langt mere tidskrævende. Her skal man så vurdere hvad der er vigtigst for en. Er det pengene der kan bespares eller tiden?

Lige meget hvad, så er plankeborde altid et sikkert valg og du vil helt sikkert blive glad for det.

Share.

Comments are closed.