Pladebukker eller smedejern til hjemmets metalplader?

0

Når man kigger rundt i sit hjem, er det ikke sikkert, at man vil bemærke, hvor mange metalplader, der er bukket rundtomkring i hjemmet. Det er nemlig ikke noget, man typisk selv står for at gøre. Som regel er det en del af forarbejdet. Kan du ikke få øje på de bukkede metalplader, kig da blot på dine mange radiatorer.

Forøgelse af produktiviteten

Arbejder du i industrien, og er du indkøbschef, vil du muligvis kunne drage fordel af at lægge en pladebukker i kurven. At gøre plads til en pladebukker i budgettet er ingen dårlig idé, for den er nyttig til mange slags arbejder. I stedet for at smede to plader sammen kan man vælge blot at investere i en pladebukker, som kan gøre arbejdet både lettere og i hurtigere tempo. Det vil betyde mindre spildtid og mere effektivitet.

En stilren løsning

Der er flere grunde til at droppe sammenstøbningen/-smedningen, end at det skaber mere effektivitet og dermed mindre spildtid. Når man smeder to jernplader sammen, kan punktet/linjen, hvor sammensmedningen er sket, typisk ses. Dette vil ikke forstyrre alle, men få vil blive irriteret over, at man tydeligt kan se håndværket. Selvom det forsøges at skabe en utydelig sammensmedning, vil det sjældent lykkes at gøre den fuldstændig usynlig. Med en pladebukker kan man undgå dette og i bytte få en ren plade uden lappeløsninger. Dermed ikke sagt, at et smedejern er en lappeløsning – det efterlader blot synlige spor.

Gevinster forude

Som virksomhed vil det kunne gavne at købe en pladebukker, fordi det vil øge attraktiviteten af jeres produkter. Det vil gøre, at I får en mulighed for at skille jer ud fra andre virksomheder ved at tilbyde et produkt, der er at foretrække. Dermed vil jeres salg og popularitet gradvist øges, hvilket kan føre til større overskudskapitaler end hidtil.

Share.

Leave A Reply