Pift din have op med få midler

0

Synes du, at din have ser kedelig ud og trænger den til et frisk pust? Det kan du nemt lave om på med nogle få midler. Det behøver hverken at være besværligt eller koste en formue at lave om i din have.

Indret din have med et nyt hegn

Et hegn i haven kan bruges til flere ting. Det er en god måde at indramme eller afskærme haven på. Dog kan du også få systemhegn, der kan være med til at indrette et hyggeligt udeområde, et udekøkken eller en terrasse. Hvis du f.eks. har en terrasse, som du gerne vil gøre lidt mere hyggelig, kan du sætte et hegn op. Det kan samtidig være med til at tage noget vind. Find et hegn her hvis det er lige det, du mangler i din have.

Pynt din terrasse med flotte blomsterkrukker

Hvis du har en terrasse, som lige nu ser lidt kedelig ud, kan du nemt pynte den fint. Du kan f.eks. gå ud og finde nogle store, flotte krukker, hvori du kan plante blomster. Det vil helt sikkert være med til at pifte din terrasse op. Udover det kan du sætte nogle lanterner eller olielamper, der kan skabe stemning, når det bliver mørkere. Der findes også ildsteder og brændeovne, der er beregnet til at have stående på terrassen. Det kan give noget varme på de sene sommeraftener.

Lav forskellige blomsterbede

Hvis der er noget, der virkelig kan friske din have op, er det farverige bede i lange baner. Hvis du hygger dig med at gå i haven, kan du bruge noget tid på at lave nogle flere bede, hvor du kan plante en masse fine og farverige blomster. På den måde er du nemlig sikker på, at din have bliver piftet op og får helt nyt liv.

Share.

Comments are closed.