Pas på dit hjem – men vær dig selv!

0

Hjemmet er ét af de få steder i verden, hvor man føler sig 100% tryg, med mindre man selvfølgelig har haft en ubehagelig oplevelse, men det er stedet, hvor du bør føle dig hjemme og godt tilpas. Desværre, så har der været tendenser til, at jo flere penge vi forbrugere får mellem hænderne, jo mere oplagt er det for forbrydere/indbrudstyve, at komme ind i dit hjem for at stjæle dine genstande.

Vi skal som almindelige danskere ikke frygte disse ubehagelige typer, som heldigvis når uheldet er ude, altid besøger dit hjem når du ikke er hjemme. Som politiet udtaler: ”Hvis en indbrudstyv vil ind, så skal de nok komme det.”, hvilket desværre er 100% sandt. 

Du kan dog gøre dit forarbejde, og gemme dine værdigenstande lidt væk. Vi har næsten alle sammen disse utrolig værdifulde arvestykker eller smykker, som vi sjældent bruger, men vi har dem liggende nemt tilgængelig. Dette er måske en tendens vi bør begynde at ændre, selvom at vi alle har en indboforsikring, som dækker hvis uheldet er ude.

Anskaf dit en værdiboks – det er pengene værd!

Som overskriften antyder, så kan det være en helt fantastisk idé at anskaffe sig en værdiboks. Dette er ikke kun med henblik på frygten for at ens værdigenstande skulle blive stjålet, men du kan også få disse værdibokse i brandsikre udgaver, hvilket selvfølgelig har et helt andet formål end at forhindre tyveri, men med andre ord, så bliver du super godt dækket ind ved at have et sådan skab.

Forestil dig scenariet, hvor nogle af dine allermest værdifulde arvestykker brændte inde i huset – dette ville være mindst ligeså forfærdeligt, som hvis nogle rendte afsted med det. Begge dele er ikke ønskeligt, men du kan faktisk forhindre begge dele ved at få et sådan skab.

Du kan selvfølgelig ikke beskytte dine møbler

Det ville i hvert fald kræve et utrolig stort pengeskab, hvis du skulle kunne have dine møbler m.m. forsikret. Men vi lever i en verden, hvor vi er så langt fremme med udviklingen på mange punkter, at risikoen for at der måtte opstå en brand blot bliver mindre og mindre fra dag til dag – heldigvis for det! Kaffemaskiner og de andre velkendte el-artikler, som mange gange tidligere har været skyld i at en kedelig situation er opstået, er nemlig blevet så moderne, at sandsynligheden efterhånden er under en promille.

Hvis vi skal tage udgangspunkt i vores overskrift, så er vores budskab egentlig at du skal passe på dine værdigenstande, men du skal i den grad også huske at forkæle dig selv. Anskaf dig de møbler som du længe har drømt om, hvis det er en helt ny sofa fra House Doctor du drømmer om, så synes jeg, at du bør sætte dig et personligt mål om at denne sofa vil du have inden året er omme. Så er jeg sikker på at det nok skal lykkedes dig at få fat i lige netop den model, som du altid har ønsket dig.

Share.

Leave A Reply