På tide at få efterset dine EL installationer?

0

Der er mange situationer, hvor det er en god idé at få efterset sine elinstallationer. Der kan nemt ske fejl i elinstallationerne, hvis dine elinstallationer er gamle eller udsættes for skader af eksempelvis mus, som kan lave ravage i de helt gamle stofledninger. Disse bruges ikke mere, men der findes stadig huse, der har de gamle stofledninger i indervæggene.

Er du ved at købe hus, er det ligeledes alfa omega, at du får gennemgået alle elinstallationerne, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser, når du har skrevet købekontrakten under.

Overholder dine elinstallationer loven?

Det er meget vigtigt, at elinstallationerne er både lovlige og sikre. Der kan lure en potentielt farlig situation, hvis ikke der er styr på elnettet i boligen. Der er også hensynet til forsikringen. Er dine elinstallationer ikke lovlige, kan du få store problemer, hvis uheldet er ude, og din bolig brænder ned. Her vil forsikringen kunne nægte at udbetale erstatning, fordi elinstallationerne ikke var i orden.

Pengene er godt givet ud for sådan et eltjek, når man tænker på, hvad der kan være på spil – både sikkerhedsmæssigt og forsikringsmæssigt.

Få hjælp af en elektriker i København til at spare penge på strømregningen

Ud over at tjekke, om alle elinstallationerne fungerer som de skal, kan det være fordelagtigt at få foretaget energiberegninger på boligen af en elektriker København. Du kan eksempelvis få installeret en funktion, hvor du kan slukke for strømme til alle apparater, der ikke nødvendigvis behøver at køre hele tiden. Her tænkes der naturligvis ikke på køleskabet, men tænk over alle de elektriske apparater, du har stående på standby lige nu. Det kan eksempelvis være et tv, en mikroovn og meget andet, der passivt står og bruger en lille smule strøm.

Lægger du alle disse apparater sammen, er der en betydelig sum penge at spare, hvis du kan fjerne deres passive strømforbrug. Da det er langt fra alle, der går og klikker på alle stikkontakterne, hver gang de går fra et elektrisk apparat, er en samlet løsning genial, så du sikrer dig, at dine apparater ikke står og sluger strøm, mens du sover eller ikke er hjemme.

Invester i et eltjek

Få lavet et eltjek af en elektriker i København, hvis du bor på Sjælland. Men en elektriker København kan du sove trygt og sikre dig, at dine elinstallationer overholder alle sikkerhedsstyrelsens krav. Vær også opmærksom på, at en elinstallationsrapport kun er gyldig i et år, hvilket er særligt relevant, hvis du ønsker at sælge din bolig.

Share.

Leave A Reply