Overvej alt dette i forbindelse med valg af tørretumbler

0

I det danske vejr er det ikke altid nemt at regne med, hvornår man kan få tørret sig tøj ude, og det er ikke altid let at få plads og tid til at få det hængt op inden døre. Her kan man vælge at erhverve sig en tørretumbler, der først og fremmest sparer en hel masse besvær i forhold til ophængning af tøj. Derudover er der også en del besparelser i forhold til tid, da man med en tørretumbler blot skal overflytte tøjet fra sin vaskemaskine og over i tørretumbleren. Der er dog en del forskellige ting, der kan være ganske fordelagtige at undersøge, inden man erhverver sig sin tørretumbler, således den imødekommer krav, ønsker og behov.

Kapacitet og lydniveau er vigtige betragtninger

Eksempler på ting, man gerne skulle have styr på inden erhvervelsen, er kapaciteten, der som oftest angives i kilo. De mest populære varianter har en kapacitet på omkring 7-8 kg, hvilket tit og ofte opfylder behov for ’normale’ mængder af vasketøj. Det hænger ligeledes sammen med, hvor stor en vaskemaskine man har, da det kan være en fordel at matche de to ting, således man ikke skal køre to gange med tørretumbleren, hver gang man har benyttet vaskemaskinen. Herfor kan det være en fordel at matche de to ting med hinanden. Udover kapaciteten kan det også være en fordel at undersøge støjniveauet på sin tørretumbler og hvor store krav, man end måtte have hertil. Ser man det ikke som et problem, er der ikke de store grunde til at investere i en tørretumbler med meget lavt lydniveau, mens det kan være en fordel, såfremt man går meget op i dette.

Hold også øje med type, forbrug og energiklasse for at få mest for pengene

De forskellige tørretumblere tørrer også på forskellige måder, hvilket også kan være en fordel at undersøge. De fleste modeller er af typen kondens, hvilket vil sige, at vandet i tøjet kondenseres, således det på den måde bliver tørt til videre brug. Forbrug og energiklasse er forholdsvis sammenhængende kriterier, da en tørretumbler i højere energiklasse oftest vil have et lavere energiforbrug om året. Energiforbruget afhænger dog også af andre ting end energiklasse såsom størrelse, valg af program, hvor meget den benyttes osv. Få hjælp til at vælge den rette tørretumbler her.

Share.

Leave A Reply