Optimer på din varmeregning og spar penge

0

Synes du også, at du bruger alt for mange penge på at varme din bolig op? De kolde måneder er efterhånden over os, og det er en god idé at kigge på, om der er alternativer til, hvordan du varmer din bolig op. Det er nemlig ikke uvæsentligt, hvilke midler du bruger til opvarmning. Noget er dyre end andet, og det kan potentielt spare dig for mange penge at gå dit hus igennem.

Vælg en varmekilde der giver tilskud

Der findes flere varmekilder, der giver et tilskud fra staten. Det er oftest de energi- og CO2-venlige muligheder, som staten ønsker, at alle danskere skifter til. Det kunne f.eks. være et stokerfyr, som er super nemt at varme store ejendomme op med. Med et stokerfyr kan du nemt regulere varmemængden, og der er stor frihed, når du skal vælge, hvad du vil fyre med. Hos Andresen’s Bioenergi har de et stort udvalg af pillefyr og kan også hjælpe dig med at søge tilskud til dit fyr.

Optimer din bolig

Udover at vælge den rigtige varmekilde bør du kigge dit hus efter i sømmene, hvis du gerne vil spare endnu flere penge på varmeregningen. Hvordan er dit hus isoleret? Du ved formentligt godt, hvis det står skidt til. Ellers kan du få en håndværker til at komme ud og måle og tjekke dit hus. Mange laver i dag en hulmursisolering eller en granulatisolering på loftet. Det er en super nem og billig løsning, der virkelig vil kunne mærkes.

Hvis dine vinduer og karme er gamle og slidte, kan du også overveje at skifte dem ud. Nye energiruder er formidable til at tage varmen fra solen ind i huset, men holde kulden ude. De er ofte lavet uden broer, så der er færrest mulige samlinger, hvor varmen kan forsvinde hen. Hvis du har radiatorer i dit hjem, kan du sætte en smart termostat på, som kan regulere varmeniveauet.

Share.

Leave A Reply