Optimér dit gulv

0

Når man skal indrette sig hyggeligt og pænt, er der nogle ting, der bare skal være i orden for, at man kan komme godt fra start. For eksempel er nymalede vægge uden huller og slid et hit. Noget andet, der spiller en mindst lige så stor rolle, er gulvet. Med et slidt og falmet trægulv vil møblerne bare ikke se nær så flotte ud, og det er som om, der altid vil være ét eller andet, der ikke fungerer. Derfor er det alfa omega at sørge for, at ens trægulv er i god stand, så det bidrager til det smukke hjem.

Med MT Gulvservice vil dit trægulv blive så godt som nyt, og resultatet vil være langvarigt. Firmaet holder til midt inde i hovedstaden, og de rykker ud i hele København og Storkøbenhavn.

Gulve efter dit behov

Det er meget forskelligt, hvilken slags behandling et givent gulv trænger til. Overordnet kan man sige, at gulvafhøvlingen er til det helt slidte gulv, der virkelig har brug for en kærlig hånd, og at afslibningen er til et gulv, der bare har brug for et sidste pust for at være helt tiptop.

Efter afslibningen eller afhøvlingen skal gulvet efterbehandles. Her kan du vælge imellem flere forskellige behandlingstyper, alt efter hvilken træsort gulvet er, og hvilket udtryk du ønsker. Inden for efterbehandling kan du vælge blandt følgende:

  • Lak
  • Natur-lud eller hvid lud
  • Naturolie
  • Hvid olie + hvid lud

Hvis du går efter et hyggeligt og varmt udtryk, kan lak være et godt valg, da det samtidig er modstandsdygtigt over for slid. Hvis du er interesseret i at standse træets gulningsproces, vil hvid lud derimod være et fornuftigt valg – dette anvendes særligt til nåletræ.

Der er altså forskellige fordele ved hver behandlingstype, så det er op til dig at bestemme, hvad du ønsker. Er du i tvivl vil MT Gulvservice også med glæde vejlede dig.

Share.

Comments are closed.