Nyt hus, nyt projekt – gode råd til at give liv til et ældre hus

0

Indhold på side:

Har du købt et af de ældre huse i Aalborg, så er du nok i fuld gang med renoveringen af boligen. Vi har samlet tre gode tips til, hvad du kan gøre når du er nytilflyttet til Aalborg.

Istandsæt haven

Det kan være næste sommer er din sommer, derfor kunne det være en god ide at få istandsat den gamle have så den ser ud som ny. Med en flot og indbydende have, har du mulighed for at holde en god grill dag, eller måske blot invitere de kæreste på en kop kaffe ude i haven.

Du har selvfølgelig mulighed for, at sætte haven i stand selv – eller du kan få ansat en anlægsgartner som kan hjælpe med projektet. Her er det vigtigt man får brugt udendørs arealet bedst muligt, på den måde får man mest ud af haven.

Skift oliefyret ud med træpillefyr

Hvis du har en gammel oliefyr til at varme huset op, kan du med fordel få investere i, at få den skiftet ud med træpillefyr.

Der er en del forskel på henholdsvis træpillefyr og oliefyr. For det første som ofte også er grunde til de fleste har træpillefyr, kan du opnå en besparelse på helt op til 60 % i forhold til et traditionelt oliefyr. Hertil hvis du varmer med El kan du opnå en besparelse helt op til 70%, det betyder at der altså kan være meget at spare ved at investere i et pillefyr.

Plusser ved træpillefyr

Prisen

Et af de billigste alternativer på markedet

Tænk på miljøet

Når du bruger et træpillefyr gør du det bedste for miljøet.

Pillerne bliver inde i fyret brændt helt af og kommer ofte fra resterne ved træproduktion, i disse tilfælde er det meget tæt på 100% miljørigtigt.

Det er derfor vigtigt man husker at finde CO2 neutrale træpiller, CO2 neutrale piller kan være svære at finde men f.eks. stampemollen-traepiller.dk forhandler fuldkommen neutrale piller. De gør det desuden også til konkurrencedygtige priser.

Minusser ved træpillefyr

En del vedligeholdelse

Ved skifte til Træpillefyr system, er der til forskel til oliefyret – en del vedligeholdelse som skal overholdes.

Pillefyrets beholder skal fyldes op ca. 1 gang om ugen. Dette kan selvfølgelig variere alt efter hvor stor beholderen er i fyret.

Maskinen skal også renses ca. en gang om ugen, dette er en nødvendighed for at kunne få så meget ud af varmen fra sit fyr som muligt.

Lavkvalitets-piller levere markant dårligere varme

Det er vigtigt du undersøger udbyderne for træpiller, nogle leverandører har så ringe kvalitet, at de levere poser med helt op til 25% smuld. Smuld har en markant lavere brændværdi og producere derfor ikke lige så meget varme.

Så hvis du står med et oliefyr som er ved at give op, kan det være træpillefyret er lige hvad du har brug for.

Find et godt fitness i nærheden

Hvis du har fået styr på huset og skal finde nogle af de faste rutiner rundt i byen, kan træningscentret være lige hvor du skal starte.

Aalborg har nogle rigtig gode og flotte træningsmuligheder, de har flotte store centre som appellere til folk på alle træningsniveauer.

Overvej en af byens personlige trænere

Ud over flotte træningscentre, er Aalborg også spækket med dygtige personlige trænere. Så hvis du er klar til, at give din træning lige det boost den har brug for, kan du med fordel finde en personligtræner.

Jonas inde fra jonasnellemann.dk er bosat og arbejder kun i Aalborg, han er veluddannet personlig træner. Jonas har en del erfaring og kan næsten med garanti sikre dig gode resultater, hertil er du helt sikker på han udelukkende arbejder til din fordel.

Share.

Leave A Reply