Nyt år fortjener et nyt look: Se hvad du kan gøre

0

Det nye år er indtrådt, så nu skal der ske noget med huset. Du har længe tænkt ”ud med det gamle og ind med det nye” konceptet skulle tages i brug efter nytår. Det kan dog hurtigt blive et større projekt at komme i gang med to-do listen, som har hobet sig op i løbet af det sidste lange stykke tid. Hvad skal plejes, hvad skal skiftes og hvor skal man starte. Hvis du er en af dem, som er i tvivl om, hvad der skal tages hånd om, så giver vi dig her nogle pejlemærker.

De små ting gør forskellen

En god idé, som giver et nyt look til mange af dine ting i hjemmet, er at skifte lidt forskellige elementer ud. Disse kunne f.eks. være.

  • Skift betræk. Man har ofte et utal af stole og puder i hjemmet, som du nemt kan skifte betræk på. Prøv at gå på rov i din lokale ”stof og stil” og se, hvad der kunne passe ind hos dig.
  • Skift gardinerne. Som med dine stole og puder, så kan du prøve at skifte dine gardiner ud med tidens farver og design for at pifte det hele lidt op.
  • Nye vægdekoration. Har I ikke fået lavet et familieportræt endnu, så prøv at undersøge mulighederne for, at det kan komme op at hænge.

Gi’ gulvet sit ”shine” tilbage

Har dit flotte mahogni trægulv mistet lidt af sit ”shine” så kunne det passende være på tide, at det skulle have lidt kærlighed. Trægulv er som regel relativt slidstærkt, men efter mange års brug kan man ikke undgå at det forfalder en smule. Men vil man gerne se det tilbage fortidsstyrke, så kan en gulvsliber være et opkald værd. En professionel gulvafslibning sikre dig det pæneste resultat, og giver ro på gulvfronten i mange år fremad.

 

 

Share.

Comments are closed.