Når din indretning har brug for en overhaling

0

Indhold på side:

Den nordiske og minimalistiske indretningsstil fylder mindre og mindre i de danske hjem. Trenden med de varme nuancer, unikke elementer og spændende materialer har gjort sit indtog, og det ser ud til, at den er kommet for at blive.

Unikt og personligt

Når det kommer til service og keramik har de seneste par år været præget af gode klassiske elementer, og der har ikke været meget plads til at skeje ud. Nu er det endelig tid til at dyrke det mere unikke og særegne. Det er ekstra lækkert at grave sig frem til noget, der kun er produceret i et begrænset antal og derfor ikke er at finde i alle andre hjem. Du kan bruge de unikke elementer til at bringe din personlighed ind i hjemmets indretning.

Mørke træsorter

Det er ikke længere kun det populære teaktræ, der får lov til at fylde i indretningen. Den mørkebrune valnød er nemlig på vej ind i danskernes hjerter, når det kommer til nye møbler. Det er en gylden træsort, som vil fungere som et varmt element i din indretning. Hvis du tager et kviklån, kan du låne et beløb mellem 1.000 og 10.000 kroner. Det er altså helt perfekt til at finansiere et nyt og lækkert møbel i valnød til din bolig.

Farverige plakater

Der har længe været plads til plakater i alle afskygninger i boligens indretning, men nu skal der ekstra knald på farverne. Især museumsplakater er hippe for tiden, så husk at holde et vågent øje med nye udstillinger, så du straks kan smutte ned i en museumsshop og købe din nye yndlingsplakat. Det er super flot dekoration til dine hvide vægge og kan sagtens fungere sammen med andre plakater eller billeder.

Grøn jungle

De er at finde over det hele. På Instagram, i boligindretningen og som motiv på flotte plakater. Planterne er kommet for at blive, og nu skal de fylde endnu mere. Det er ikke længere nok at have mange, små planter. Dine grønne venner skal være store, kraftige og fylde ud i rummet. Udover, at planter er smukke for øjet, er de faktisk også med til at rense luften i rummet.

Share.

Leave A Reply