Møbler viser hvem du er

0

Møbler er med til at danne rammen om dagligdagen; det er i lænestolen man hviler, ved skrivebordet man arbejder, og det er reolerne, som hjælper med at holde styr på mapper, bøger og papir.

Kender du typen, der køber danske møbler?

Danske møbler har igennem mange år været kendt for høj kvalitet og stilrent design. Derfor vælger mange stadig dansk, når stuen skal indrettes. Og det siger ikke så lidt, for møbler er med til at udtrykke, hvem vi er som mennesker. Tænk bare på første gang du træder ind i en ny bekendts stue. Ved at se hans indretningstil får du pludselig et helt nyt indblik i, hvem vedkommende er.

Komfortabel kvalitet

Hjemmets møbler skal selvfølgelig ikke kun udtrykke, hvem man er og se pæne ud. De skal også være anvendelige og komfortable, for de er som sagt en vigtig del af det daglige liv. Derfor nytter det ikke noget med en bogreol, som ikke kan bære bøger eller en stol, som man ikke sidder behageligt i. Disse principper om funktionalitet samt godt håndværk har været bærende siden 40’erne, hvor bl.a. FDB-møblerne gjorde en dyd ud af, at møbler skulle være pæne, til at betale og brugbare.  Det er værdier som heldigvis stadig ses i nye møbelproduktioner i Danmark som eksempelvis hos Haslev møbler.

Møbler med sjæl

Møbler som er håndlavede ejer en sjæl, som man ikke på samme måde ser i de masseproducerede møbler, der ellers også er blevet populære de seneste år. De er unikke og ofte er snedkerudførte møbler smukke svendestykker i samarbejdet mellem håndværk og design. Der er desuden noget helt særligt over at sidde i en stol, som man ved har krævet kærlighed og tid at lave.  Sådan et møbel vil pryde i de fleste stuer, og helt bestemt fortælle noget om, hvilken type man er.

Share.

Leave A Reply