Møbler til boligen – når æstetik og det praktiske går hånd i hånd

0

Står du og skal flytte i ny bolig, eller er du i gang med en totalrenovering af dit hjem? Det kan også være, at du bare gerne vil give den eksisterende indretning et nyt og friskt pust i form af nye møbler til stuen, et nyt køkken og badeværelse eller mere moderne interiør til soveværelset eller entréen? Uanset hvilken situation, du står i, og lige meget hvilke bolig- og indretningsmæssige behov du måtte have, gælder det om at finde boligartikler, der både forener flot æstetisk design og praktisk anvendelighed. Møbler skal gerne kunne tåle dagligt brug, men skal samtidig helst pryde i hjemmet og afspejle en smuk og personlig indretningsstil.

 

Dette kan dog være lettere sagt end gjort. Heldigvis er hjælpen nær. I dette korte indlæg giver vi dig lidt god inspiration til, hvordan du indretter og møblerer din bolig således, at det hverken bliver på bekostning af æstetik og praktik funktionalitet.

 

God læselyst!

 

Det praktiske og stilrene køkken-alrum

Er det gamle køkken efterhånden ved at være godt og grundigt slidt, eller trænger det bare til en moderne og æstetisk ”make-over”? I så fald er det på tide at overveje, hvordan du får skabt og indrettet dit nye køkken, så det både tjener et praktisk-funktionelt og æstetisk-visuelt formål.

 

Rigtig mange danskere vælger køkken-alrum-løsningen, som er ekstremt populær i de danske hjem – og det med rette. Køkken-alrummet åbner op for en smart, integreret indretningsstil, hvor det relativt praktisk definerede køkken smelter sammen med for eksempel spise- eller dagligstuens hyggelige atmosfære. Du har således rig mulighed for at sammentænke praktik og æstetik her – eksempelvis ved at investere i en lækker, stilren og massiv Corian Bordplade, der med sit rene og hvide look er en fryd for øjet samtidig med, at du får en praktisk, funktionel overflade, der er let at rengøre og vedligeholde.

 

Praktisk smarte og moderne opbevaringsløsninger – i entréen såvel som soveværelset

Et andet vigtigt indsatsområde, når man skal tænke i praktisk og æstetisk indretning, er smarte måder at tænke i opbevaring. Vi kender alle sammen til problemet med rod, der forstyrrer øjet (og sindet) i hverdagen. Entréen flyder med overtøj, og sengen i soveværelset står uredt med puder og tæpper her og der. Heldigvis findes der en lang række praktisk smarte opbevaringsløsninger, der samtidig er flotte og moderne rent visuelt. Tag for eksempel en stilfuld og vægmonteret hatte- eller skohylde, der frigiver plads fra gulvet og kan rumme diverse sko og overtøj. Eller et funktionelt magasin til under sengen, hvor sengetøj, tæpper og puder nemt og hurtigt kan pakkes ned, så det ikke fylder og roder i soveværelset.

 

Med andre ord: Du har masser af gode muligheder for at indrette din bolig, så praktisk anvendelse og æstetik går hånd i hånd.

 

Held og lykke med projektet!

 

 

Share.

Comments are closed.