De mest populære lamper i 2018

0

Messing marmor og beton er i løbet af 2018 blevet meget moderne, og mange har derfor også valgt at indrette deres bolig herefter. Dette skyldtes blandt andet, at messing og marmor passer godt til mange forskellige nuancer af eksempelvis grå, hvilket er en sammensætning, der ses i mange moderne hjem. Her kan man matche en grå væg med væglamper, loftlamper eller bordlamper, og sidstnævnte er også blevet særdeles populær i eksempelvis messing. Derudover er den meget minimalistiske Bristol bordlampe i beton også blevet meget populær i de danske hjem, og det er også en lampe i et enkelt design, der kan passe ind mange steder. Dette er blot et udpluk af de mange nye lamper, der er blevet populære på markedet, og der findes mange forskellige typer af lamper i forskellige designs.

Hold samme stil af lamper gennem hele boligen

Det anbefales dog af de fleste eksperter, at man så vidt muligt forsøger at holde den samme stil af lamper gennem de fleste rum i boligen, således der her er en rød tråd i indretningen. Hvis man har for mange forskellige lamper, kan det virke forstyrrende og rodet, hvilket naturligvis ikke er ønskeligt. Derfor kan det være en fordel at køre nogenlunde samme stil gennem hele boligen, således alle lamper er af samme design og eventuelt også i samme materialer. Det er naturligvis også vigtigt at tage væg- og loftfarve i betragtning her, så man finder de flottest mulige lamper, der passer ind i boligen.

Spar tid og besvær ved at lade professionelle om installationen

Når man har fundet lamperne, er det også vigtigt at få dem installeret korrekt, hvilket kan være udfordrende, hvis ikke man har prøvet det før. Med en god el-installatør, elektriker eller lignende fra Rødekro, Tinglev og Aabenraa er det muligt at få håndteret installationen, således det gøres korrekt og efter forskrifterne. Derved kan man også koncentrere sig mere om indretningen og lade fagmændene om de tekniske og faglige opgaver i forbindelse med lampeopsætningen.

Share.

Leave A Reply