Masser af lampe nyheder 

0

Når man holder øje med, hvad der sker på det danske lampe marked, er det svært at ignorere lampeproducenten Dyberg Larsen. Dyberg Larsen nyheder er altid en spændende omgang, men nu har de forkælet deres købelystne kunder. 

 

Blandt deres nyheder bliver der leget med materialer og formsprog, samtidig med, at de beholder deres elegante og stilsikre linje, som man kender dem for. 

 

Mørke kugler

Dyberg Larsens nye design-darling er messingstel og lyskugler af mørkegråt glas. Det giver et fantastisk sammenspil og leder med det samme tankerne hen på 1920’ernes art nouveau-stil. 

 

Udtrykket er så godt og alsidigt, at de har overført det til hele fire forskellige designs. Space, Clark, Sophia og Como, hvor sidstnævnte både fås som gulvlampe og pendel. 

 

Især er Space og Como værd at fremhæve til hjem, hvor der gerne må leges med udtrykket. Her har det legesyge og æstetiske nemlig vundet over symmetri, og det fungerer. 

 

Blødt lys

Mange mennesker har et ønske om ikke at kigge på elpæren i deres lampe. Enten løser man det med at dække pæren til med det billige rispapir, der nemt går i stykker, eller også gør man som Dyberg Larsen og gemmer pæren bag en matteret, hvid glaskuppel. 

 

Med designet Princess, får kunden det varme og bløde lys, det giver, når man pakker elpæren ind i tykt glas. Princess er både lavet som gulvlampe, bordlampe og pendel, så den både går til spise- og dagligstuen. 

 

Råt look

Danskerne elsker en god industrilampe, der giver hjemmet lidt kant. Med Serien Coast, har Dyberg Larsen meldt sig på banen med henvisning til de gamle københavnerlamper. 

 

Lamperne med industrilook er karakteriseret ved en bred, rund lampeskærm, der hurtigt snurrer sig ind til en smal fatning. Også her tilbydes de både som gulvlampe, bordlampe og pendel i både sort og hvid. 

Share.

Leave A Reply