Måder du kan bruge teknologi og smartphones i dit hjem

0

Dette indhold er sponsoreret

 

Hverdagen bliver nemmere og nemmere for hver dag, der går. Kig tilbage på dengang dine bedsteforældre levede, og sammenlign med i dag. Det er en kæmpe forskel på både levestandarden og de muligheder, som i dag præger hjemmene til dengang. Det er muligt at streame, download og uploade uendeligt mængde data derhjemme, og kommunikere nemt og gratis over hele kloden. En af de største innovationer i det seneste århundrede er smartphonen. Den har revolutioneret alles hverdag, og det er endda kommet så vidt, at du kan købe brugte smartphones billigt – blandt andet en brugt iphone x. Smartphonen har også taget vores hjem med storm, og nedenfor kan du læse om nogle af mulighederne, den har givet hjemmet.

Lamper, pejs og højtalere samlet på en fjernbetjening

Da smartphonen blev født, blev appen også født. Apps har udviklet sig drastisk med tiden, på samme måde som smartphonen har. Det er nu muligt at hente apps, som dækker alle behov. Om du skal have en kalorietæller eller et spil til at tage den værste tidsfordriv, så er det muligt. En af de nyere tendenser inden for teknologi og smartphones i hjemmet er smarthomes.

 

Smarthomes er en betegnelse for et hjem, hvor det meste kan styre igennem din smartphone. Det vil med andre ord sige, at din telefon fungerer som en fjernbetjening til dit hjem – på samme måde som fjernbetjeningen fungerer til dit tv.

 

Et smarthome fungerer således sådan, at du kobler alt lige fra lamper til pejs til din smarthome. Dette sker ofte via apps. På den måde kan du tilgå dine lampeindstillinger og pejs-indstillinger via din app. Du kan skrue op og ned for lyset, tænde og slukke for pejsen via din smartphone. Dette gør så også, at du på din lange tur hjemad juledag fra bedsteforældrene på forhånd kan tænde ild i din pejs eller gulvvarme, så du kommer hjem til et uovertruffent varmt hjem.

 

Skåner miljøet

Det smarte ved, at du blandt andet kan tilgå dit hjems strømpaneler og varmekilder via en app på smartphonen er, at du har mulighed for at reducere dit forbrug kraftigt. Dette skyldes, at du netop kan skrue og op og ned for dit forbrug når du ikke er hjemme. Samtidig har du muligheden for at tracke dit forbrug, så du kan se hvornår og hvor, du udleder mest energi.

Øg sikkerheden derhjemme

Mange har sikkerhedsservicer og sikkerhedsindstallationer i hjemmet. Dette er med til at skabe tryghed for mange, da deres hjem konstant er i sikkerhed. Mange nyere sikkerhedsinstallationer kommer med en app, som sender information om dit hjem videre til dig, når du ikke er hjemme.

 

De fleste sikkerhedsservices giver dig kun en alarm, når dit hjem er ude for indbrud, men med en app, så vil du konstant kunne overvåge, hvordan dit hjems tilstand er. Derudover har de nyeste installationer også kamera, hvor du kan tilgå et livefeed af din bolig. Dermed har du også optagelserne af din bolig under indbrudet og op til, hvis det skulle gå galt.

 

Share.

Comments are closed.