Lyt til podcast i hjemmet

0

Podcast er blevet meget populært i Danmark. Over de sidste år er både antallet af podcasts og lyttere vokset markant. En af grundene til dette kan være at den gennemsnitlige kvalitet af podcasts, er steget meget. Det betyder også at podcast er blevet en aktivitet som er blevet en stor del af folks hverdag.

 

Hvad er en podcast?
Podcast er en lydoptagelse som du kan afspille på en podcast eller musik app. Podcast er som regel gratis at lytte til og findes i stort set alle genre.

 

Hvis du ikke er hoppet på podcast bølgen endnu, vil jeg give dig nogle gode grunde til at du skal begynde med det samme.

 

Bliv underholdt med podcast

En af de største grunde til at så mange danskere er begyndt at lytte til podcasts, er at det kan være meget underholdende. Det er både muligt at finde sjove podcasts, som har til formål at få dig til at grine, men også historie podcast som kan underholde dig. Der er især mange mennesker der lytter til Krimi podcasts. Men der er også mange mennesker der bare går ind og lytter til deres yndlings radioprogram som en podcast, da de så kan lytte til den når det passer dem.

 

Bliv klogere med podcast

At lytte til podcast, kan være en rigtig god måde at få ny læring, inden for områder der interessere dig. Det er stort set muligt at finde podcasts indenfor alle genre, især hvis du er villig til at lytte til engelske podcasts. Det er blevet meget populært at podcast værter invitere andre eksperter ind i deres studie, så de kan dele ud af deres viden. Det er især blevet populært for forfattere at tage en podcast turne, når de skal udgive en ny bog. De kommer derfor i podcasten og giver nogle af deres læringer ud omkring deres bog og håber på at det gør at folk bliver interesseret i at købe den. Men der findes også mange podcasts som specialisere sig indenfor forskellige brancher. Dette kan være “Marketingbrief” som nok er Danmarks mest populære marketing podcast, hvor de deler tips og tricks indenfor online markedsføring. Et andet bud kunne være “Mindcast”, som handler om personlig udvikling og worklife ballance. Det kan også være at du er politisk engageret, hvor jeg kan anbefale at lytte til “Huxi og det gode gamle folketing”, som opdatere dig på hvad der sker på Christiansborg.

 

Få bedre vaner med podcast

Den største fordel ved at lytte til podcasts, er at du kan lytte til dem mens du laver andre ting. Det betyder at du kan gå rundt i hjemmet og lave mad, gøre rent eller vaske tøj mens du bliver underholdt af en podcast. Det betyder at du kan få en mere underholdende hverdag eller optimere den så du kan lære mere uden at skulle afsætte tid af til det. En anden god vane jeg kan anbefale er at du dropper den sidste time fjernsyn om aftenen, og sætter dig til at lytte til en underholdende podcast. Undersøgelser viser nemlig at du sover bedre hvis du ikke ser fjernsyn lige før du går i seng.

 

Afrunding

Jeg håber at du har fået en god nogle gode grunde til at du skal begynde at lytte til podcast i hjemmet. Hvis du ønsker at få inspiration til hvilke podcasts du skal lytte til, kan jeg anbefale dig at gå på Podcastguiden.dk hvor Kasper Ottosen anbefaler anbefaler forskellige podcast inden for de mange forskellige podcast genre.

 

 

 

Share.

Comments are closed.