Livsstil: 3 ting du og kæresten bør overveje, før I flytter sammen

0

Det bliver ikke bedre end at være sammen med den eneste ene, og det at tage det næste skridt i forholdet og flytte sammen synes derfor også at være lykken for mange. I mange tilfælde er det heldigvis også en god beslutning, men selv en god beslutning har brug for refleksion og grundige overvejelser, før den bliver taget. Drømmer du og din kæreste om at flytte sammen, kommer der her et par gode overvejelser, som er gode at gøre sig, inden I flytter. For endnu flere gode råd kan du også læse mere her.

3 gode råd før flytningen

  • Forventningsafstem først og fremmest. Når to forskellige liv og dagligdage skal smelte sammen og gå op i en højere enhed, er det altafgørende at få vendt jeres forventninger med hinanden på flere områ Typisk vil der også ligge nogle ubevidste forventninger til partneren, og derfor er det vigtigt at få snakket om, hvordan I hver især håndterer hverdagen som det ser ud nu, samt hvad I lægger meget vægt på.
  • Aftal ø Hvor uromantisk det end måtte være at tale om økonomi, er det at flytte et større økonomisk puslespil, og når to forskellige budgetter skal arbejde sammen, er der brug for klare aftaler omring økonomien. Dette gælder både, når der skal betales indskud og måske købes nye fælles møbler og udstyr, men også i de mindre udgifter der kommer, når flytningen er ovre, og der går mere hverdag i tilværelsen. Mange oplever også udfordringer i forhold til gæld, som den ene eller måske begge parter har med sig i bagagen. Find derfor ud af, hvordan I bedst balancerer jeres økonomi, så begge parter er tilfredse.
  • Tag tid til overvejelserne. At være dybt forelskede er ikke ensbetydende med, at man er klar til at opleve hinanden på godt og ondt i den grad, man gør, når man bor under samme tag. Fremtidsplanerne med forholdet er med til at afgøre, hvorvidt det er tid til at flytte sammen. Ønsker du eksempelvis at blive gift i nærmere fremtid? Eller er du usikker på, om jeres nuværende forhold holder? Oplever du eller din partner usikkerhed, er det bedre at vente og få talt ud om disse fø
Share.

Leave A Reply