Lav flotte kagedekorationer og imponér ved kagebordet

0

Programmet ’Den Store Bagedyst’ er ikke gået manges næser forbi, og blandt andet dette program har også affødt en hel del interesse for at lave flotte kager dekoreret på imponerende måder. En kage er også bedst, når den smager godt, mens den også helst se appetitlig ud og have et spændende look, og det kræver ikke så meget udstyr, som man egentlig kunne tro. Det er nemlig muligt at få forme, dekorationer og lignende, som er mulige at benytte mange år frem i tiden, mens de også giver muligheder for at lave mange forskellige kager og dertilhørende dekorationer.

Forme og pynt giver flotte kager

Silikoneforme er gode at have, når man skal lave kager, da de er lette og fleksible at arbejde med, mens kager også lettere slipper silikoneformene. Dette er noget, der kan give skarpe og flotte linjer på en kage, og det er også muligt at lave mange forskellige kager, når man har silikoneforme. Der findes også mange forskellige silikoneforme, hvilket er gældende for de klassiske, glatte silikoneforme, mens det også er muligt at få silikoneforme med de forskellige stjernetegn, babyfødder, hjerter, fugle, roser og mange andre, hvilke giver muligheder for at lave flotte kager med et flot udseende. Hernæst kan man også have forskelligt pynt i form af sukkerblomster, stencils, kagelys, kagebilleder og lignende, som kan dekorere en kage og give den prikken over i’et. Find inspiration til kagepynt og kom i gang med at lave lækre kager.

Lav en flot og lækker kage til højtider

Det er især i forbindelse med højtider såsom nytår, jul, påske, fødselsdage og lignende, hvor det kan være fristende at lave en lækker kage, hvilket også er gældende, når det er Halloween. Der findes også mange dekorationer og pynt til Halloween kage, der i samarbejde med godt håndværk kan lave nogle aldeles flotte kager. Her kunne man eksempelvis få silikoneforme, der ligner mumier, græskar og lignende kendetegn fra Halloween. Det er også muligt at få pynt i plast, som kan pynte kage, mens man også kan få spiseligt pynt, hvis man hælder mere til det. Her kan man eksempelvis få de såkaldte sprinkles i former såsom græskar, man kan dekorere kagen med og give den et flot og Halloween-agtigt udseende.

Share.

Leave A Reply